ПОРЪЧАЙ ФОТОКНИГА

/ПОРЪЧАЙ ФОТОКНИГА
ПОРЪЧАЙ ФОТОКНИГА 2017-09-18T14:58:34+00:00

ФОТОКНИГА ПО ВАШ ДИЗАЙН

Ако не сте на „ТИ“ с Photoshop, но имате Ваша идея как да изглежда фотокнигата, можете просто да качите снимките и да ги подредите в нашите красиви темплейти. Ние ще я отпечатеме с невероятно качество и ще я изпратим на посочен от Вас адрес. Съберете бебешки и семейни снимки, от рожден ден или сватба в тематични книги. Поръчайте фото книги онлайн.

Фотокнигата е съвременният заместител на фотоалбума. Фотокнигата се отпечатва по дигитален или фото път, като се използват дигитални снимки по индивидуален дизайн.

книга със снимки

ФОТОКНИГА РОЖДЕН ДЕН
Перфектен начин да запазите всичките снимки от важни празници, рождени дни, годишнини и специални поводи.


Няма нищо по-вълнуващо от това да станете родител.
Запазете спомените и емоциите.

ФОТОКНИГА ЗА ЮБИЛЕЙ

фотокнига за юбилейНаправете специален подарък на скъп човек за неговия празник с фотокнига за юбилей или годишнина.

wedding photobook
Най-добрият начин да уловиш и запазиш вълнуващите моменти от сватбата.

ФОТОКНИГА С ПЪТЕШЕСТВИЯ

Персонални фотокниги

Персоналните фотокниги са перфектният начин да запазите и подредите спомените си. Съхранете специалнитe моменти като раждането на дете или рожден ден, съберете бебешки и семейни снимки в тематични книги. Направете фотографска книга за пътуванията и ваканциите на семейството си или подредете щастливите моменти през годината. Документирайте Вашите дейности и постижения. Селектирайте любимите снимки от сватбата или рождения ден на детето.

Можете да създадете фото книгата си от самото начало :
1. Изберете тема;
2. Качете избраните снимки в сайта;
3. Доокрасете с текстове и Вашата фотокнига е готова;

Гарантираме Ви, че всяка стъпка е лесна, креативна и ще Ви достави удоволствие. Изработката на фотокнига ще Ви върне към прекрасни спомени и ще Ви позволи да преживеете онези незабравими, щастливи моменти отново и отново – сватбения ден, рожден ден, дипломирането, юбилей, годишнина, раждане. Блясъкът на Вашите важни събития няма да избледнее от страниците на фотокнигата. Отново ще сте на прекрасната екскурзия или ще сте се върнали към славните времена.
Нашият сайт предлага различни темплейти за фотокнига, всеки една уникален по себе си. Имате пълен контрол, за да създадете перфектния си дизайн. Убедете се сами:

Фотокнига – поръчай онлайн на ниска цена:

ВидМинимален обемРазмерЦена
Фото книга 20х206 листа
(12 страници)
20 х 20 см39.00 лв.

Изпратете запитване за фотокнига: