ПОРЪЧАЙ ФОТОКОЛАЖ

/ПОРЪЧАЙ ФОТОКОЛАЖ
ПОРЪЧАЙ ФОТОКОЛАЖ 2017-06-30T11:23:06+00:00
Поръчай фотоколаж

СЪЗДАЙТЕ КОЛАЖ ОТ СНИМКИ ОНЛАЙН

Изберете снимките и ги подредете по красив начин, те ще красят бюрото, стената, ще зарадват някой близък или приятел за неговия празник. Това ще е една различна и невероятна изненада, един красив персонален подарък.

ПОРЪЧАЙ ФОТОКОЛАЖ

Как да направите фото колаж онлайн в 3 лесни стъпки:

1. Изберете снимките и ги качете в нашето приложение. Може да използвате компютър, таблет, телефон, Facebook или Instagram. Вие определяте техния брой.Колаж стъпка 1

2. Харесвате си темплейт или фон, на който да подредите снимките си. Можете да променяте размерите им, да ги завъртате и да променяте формата им – сърце, кръг, звезда и много други.

3. Подреждате снимките, добавяте текстове и Вашия фотоколаж и готов. Предлагаме различни размери, в които можете да го разпечатате, както и богата колекця от видове хартия.

Чудите се какво да правите с Вашите снимки? Можем да Ви предложим различни и красиви идеи – да ги принтирате, да направите фотокнига или може да ги използвате за нещо по-интересно. Ако имате няколко любими снимки, можете да създадете прекрасен фотоколаж.
Фотоколажите са оригинален подарък за Вашето семейство и приятели.
Направете фотоколаж със снимки от ваканция, празник, рожден ден, сватба, юбилей.

Вид Размер Цена
Фотоколаж 20 х 30 см 9.00 лв.
ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Фотоколаж 30 х 45 см 15.00 лв.
ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Фотоколаж  40х60 см.  25.00 лв.  
ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Фотоколаж  50х70 см.  35.00 лв.  
ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
семеен фото колаж
колаж онлайн

ФОТОКОЛАЖ ОНЛАЙН

ФОТО КОЛАЖИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКАН

Фото колажи онлайн

Ако една снимка разказва история, то какво да кажем за колаж от много снимки. Това е безценен персонален подарък. Подредете снимките, добавете текст и принтирайте при нас! Всичко отмена няколко минути. Едни от най-красивите подаръците са фотоколаж за рожден ден, сватба, юбилей, бебе.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, можете да попълните формата: