Естетик студио предлага на своите клиенти отпечатване на фотографии, рисунки, графики, репродукции и други изображения на висококачествени хартии от фирмите Epson, Hahnemühle, Katana и др.

От началото на декември 2013 г. компанията е със сертификат, удостоверяващ членството в екслузивния клуб на Hahnemühle – FineArt worldwide.

Hahnemühle е немска компания, създадена през далечната 1584 г. Тя е доставчик на висш клас артистични медии за дигитален печат, предназначени за арт фотографи, художници и колекционери.

Сертификатите, които издава на избрани и доказали се студия, са за това, че те отговарят на всички изисквания за подготовка, печат, контрол на качеството, управление на цвета, довършителна обработка и съхранение на Fine Art продукция – авторска фотография, репродукции и т.н.

Естетик студио е първото комерсиално студио в България със сертификат от Hahnemühle.

Ние се гордеем както със сертификата, който е голямо признание за всички професионалисти с голям опит в сферата на печата, които стоят зад името Естетик студио, така и с високото качество, което предлагаме. Използваме технология с огромно богатство на цветовете, трайност на принтовете във времето над 100 години, контраст, детайлност. Всичко това е в комбинация с 11 цвята пигментни мастила Epson UltraChrome HDR.

Благодарение на сътрудничеството си с Hahnemühle, Естетик студио има възможност да предлага и изключителен печат на канави във всякакви размери. Висококачественото ink-jet покритие по впечатляващ начин покрива канавата с нежен слой, за да ѝ придаде грация и стил.

С бъдещите ни проекти ще оправдаем доверието, което ни гласува Hahnemühle. Ще продължаваме да даваме най-доброто и на нашите клиенти.