Канава с металическо покритие – уникален нов продукт от Hahnemühle

Когато украсяваме дома си или избираме подарък за някого (обикновено скъп за нас човек), ние се стремим да изберем нещо красиво, интересно и оригинално. Нещо, с което ще впечатлим, ще бъдем запомнени и ще докоснем.

В стремежа си да удовлетворят желанията на хората за оригиналност, специалисти от цял свят постоянно създават нови, уникални продукти.

Сега ще ви представим един такъв продукт (канава с металическо покритие), който преобразява обикновеното и познатото и го превръща в наслада за всички сетива.

С гордост споделяме, че Esstetic Studio е единственото към момента в България, което предлага печат върху новия уникален материал – канава с металическо покритие.

Това е канава за мастилено-струен печат със съвсем нова повърхност с „метален“ ефект. Новата повърхност на Hahnemühle Canvas Metallic ще впечатли всеки наблюдател със своя елегантен сребърен и перлен блясък.

Металическото покритие на тази фина, благородна тъкан осигурява живот и магнетизъм на изображението. При печат върху канавата резултатите са фотографии с висока плътност, богати цветове и голяма резолюция. А комбинацията от Hahnemühle Canvas Metallic и мастилата Epson Ultrachrome HDR ви гарантират голяма дългострайност на цветовете.

Както вече сигурно се досещате, този перлен ефект на платното не подходящ за всички видове изображения. Трудно ще се впише в пролетен пейзаж например.  Ще е съвсем на място за сватбени снимки, дизайнерски и арт фотографии, икони, картини, в които има златни или сребърни елементи. С металическите акценти изображението минава в друга категория – луксозно и бутиково.

Както при стандартните канави, и с Hahnemühle Canvas Metallic могат да се правят различни и разнообразни комбинации на една или няколко стени – стои много красиво и интересно! Със сребърния ефект уникалността на дома ви е гарантирана!

Untitled-1

И така, предстои обновяване или аранжиране на дома. Искате да окачите на стените си безценни моменти по най-прекрасния начин. Едно от най-подходящите решения за целта – канавата с металическо покритие. Силно ви я препоръчваме и за случаи, при които искате да направите нестандартен и красив подарък за специален повод.

Свържете се с нас за повече информаци – оставаме на Ваше разположение! Или използвайте формата за запитване ако имате въпроси относно размери, текстури и други варианти на картини от снимки: