Няма дом без снимки! Всички обичаме да слагаме снимки в рамки и да ги окачваме на стените или да ги подреждаме по мебелите. С тях домът ни оживява, по-весел е. А и отминалите хубави моменти по-добре се помнят. Както и хората, които по една или друга причина са далеч от нас.

Ние знаем, че искате нещо ново, интересно, атрактивно и практично в дома ви. Представяме ви точно такъв продукт. Той се нарича мишка за снимки и представлява:

 picture-mouse-solo-150-cm_533d56ce1e660

Мишката за снимки е „мишка“ с мноооого дълга опашка – 150 см. Краят на опашката се закрепва в горната част на стената – за целта в комплекта има дюбел и винтче. Самата мишка служи за тежест – нейната задача е да държи 150-сантиметровата корда висяща и изпъната. Тежка задача, нали?

1

Частта от стената, която ще „приюти“ мишката за снимки, трябва да е свободна от мебели, картини, канави и пр., за да не застане върху тях или да не е претрупано.

Вече сигурно се чудите как се закрепват самите снимки. Това става много лесно с 10-те прозрачни щипки в комплекта.

2

Най-добре е снимките да са в размер 9/13 см, 10/15 см или 13/18 см максимум. С по-големи снимки ефектът не е толкова добър.

Сами можете да определяте колко снимки да има върху мишката – може да са 1, 5, 8, 10… – имате свобода да експериментирате и да правите лесно промени.

Върху мишката за снимки може да защипвате не само снимки, но и картички или рисунки на децата. Не ви трябват рамки и не се налага да пробивате стената много пъти за всяка снимка – прави се само една дупка за закрепване на мишката, която е скрита от елегантен аксесоар.

Мишката за снимки може да бъде поставена в хола, детската стая, офиса. Може да направите комбинация с няколко мишки за снимки – да ги закачите близко една до друга и на всяка от тях да защипете различен брой и/или размер снимки през различно разстояние. Ще получите разчупена и красива композиция.
Понякога мишките не са чак толкова лоши. Искате ли вече да си имате ваша мишка за снимки?