Подарете чаша – лесно, практично и интересно!

Кой е най-хубавият подарък? Най-скъпият? Най-интересният? Най-големият?

До тук имаме три отговора „Не!“.

Най-хубавият подарък е този, който е избран специално за получателя, персонализиран, с вложено внимание и дори любов.

Ако искате да направите персонализиран подарък на човек, на когото държите, той може да бъде канава или фотография в рамка. А защо не и интересна чаша с печат?

Сега ще ви разкажем повече за чашите, които правим в Esstetic Studio.

На първо място, те са уникални! Защото ги правим с вашата идея – надпис, снимка, послание. Може и да са брандирани с логото на вашата фирма и да впечатлявате посетителите на офиса си с тях. А защо не и да са със снимката или името на всеки служител – всеки да си знае чашата! 🙂

Ето една интересна идея, която реализирахме за наши колеги!

Печатното поле на чашите е 9 х 20 см – не е никак малко и ще можете да съберете на него доста от нещата, които ви хрумнат!

Печатът върху чашите се прави чрез сублимация – метод, който дава изключително качествено изображение, но има и още едно голямо предимство. Може да поръчате само една бройка от която и да е чаша, без да е нужно да поръчвате определено количество, което няма как и къде да пласирате.

Освен това, сублимацията е доста бърз процес – поръчвате днес и получавате още днес. Ако поръчате онлайн, а не на място, ще можете да вземете чашата с печат на следващия ден. Удобно и лесно!

Чашите, на които се прави сублимационен печат, са големи, керамични и с дръжка. Те са подходящи за много напитки – кафе, чай, мляко, вода, които можете да пийвате и вкъщи, и в офиса.

За разлика от други подаръци с печат, като тениски или калъфи за смартфони, при чашите няма как да сбъркате размера и да се притеснявате, че няма да се ползва. Чашите винаги се ползват!

За да поръчате персонализирана и уникална чаша с печат, може да се свържете с нас чрез нашите данни за контакт. Не се колебайте, защото си заслужава!

Виж още идеи в Pinterest!