За всеки професионален фотограф ще е истинско удоволствие и гордост да притежава този луксозен комплект – специално лимитирано издание, в което са комбинирани някои от топ продуктите на Hahnemühle.

Изключителната кутия за фотографско портфолио включва един от трите вида специално подбрани хартии от колекцията Digital FineArt на Hahnemühle – Bamboo, FineArt Baryta или Photo Rag® 308.

Bamboo е първата в света хартия за отпечатване на произведения на фотографското изкуство на мастилено струйни принтери. Прави се от бамбукови влакна. Bamboo хартията има дух и е приятно естествена на допир. Ще добавим към това още едно голямо предимство – производството ѝ е оптимизирано, за да се пестят природни ресурси. Подходяща е за топли тонове и монохромни фотографии, като подчертава чувствеността на изображенията.

FineArt Baryta е хартия, която се превърна в еталон за висококачествен цвят, широка цветова гама и разделителна способност. Тази хартия е изключително подходяща за черно-бели принтове, които получават висока плътност и на най-леките сиви нюанси. Използването на бариев сулфат в покритието на хартията осигурява гланцираност, която прави тази хартия истински заместител на традиционните хартии с бариев окис от аналоговите лаборатории.

Photo Rag е най-популярната сред фотографите хартия. Предпочитана е заради високото качество, което дава тя на фотографиите. Фината, гладка повърхност и усещането при допир правят хартията Photo Rag много функционална и идеална за отпечатване както на черно-бели, така и на цветни фотографии и репродукции с впечатляваща дълбочина на изображението.

Всеки комплект от ексклузивна кутия за фотографско портфолио съдържа:

  • 50 листа първокачествена хартия в размер A3+ (един от изброените по-горе видове),
  • един чифт защитни ръкавици и
  • Hahnemühle сертификат за автентичност с воден знак.

Луксозната архивираща кутия е идеална за съхранение на вашите принтовефотографии и репродукции, но освен това е елегантен начин да се грижите за портфолиото си!

Искате да я притежавате, нали?