Сватбена фотокнига

Сватбената фотокнига – Най-добрият начин да уловиш и запазиш вълнуващите моменти от сватбата. Поръчай онлайн с твърди корици.

Красотата на сватбени фотокниги се крие в тяхното безвремие. Независимо дали поръчвате за подарък на кумове, родители, шафери или е лично за вас, всяка фотокнига със снимки от сватбата е съкровище, към което ще се връщате отново и отново през годините. Тя ще Ви напомня за това колко щастие се крие в този един ден от живота Ви,  как сте го споделили с Вашите най-любими хора и сте се забавлявали. Ще отразява всеки важен момент от вричането Ви на човека до Вас.

ПОРЪЧАЙ ФОТОКНИГА ОНЛАЙН

Поръчайте сватбена фотокнига и ще можете да я носите навсякъде, да я показвате на всички, които искат да споделят Вашето щастие. На страниците ще съберете най-любимите ви сватбени снимки, които ще носите със себе си дълго след сватбения ден.
Луксозен сватбен албум за снимки е свежа идея за прекрасен подарък за кумовете, родителите а и за самите младоженци. Този сватбен фотоалбум със снимки ще зарадва всеки присъствал на вашата сватба.

фотокнига за сватба
Големите сватбени албуми за снимки са прекрасни, но те са доста по – скъпи, тежки и непрактични. Една красива малка фотокнига от вашата сватба ще ви е много по-полезна.
Видеото от сватбата е любим спомен, който ще Ви връща към това колко много сте танцували или как сте разрязали тортата, но трудно ще разгледате филма на чаша кафе в заведение с приятели или с колеги в офиса. С красив албум за сватбени снимки ще е можете да се връщате към спомените за вашата сватба на всякъде и да споделяте тази радост с всички около вас.
Вие сами ще можете да направите тази фотокнига, без да се налага да стоите до главата на дизайнер или да връщате за поправка дизайна.
Нашето приложение позволява да добавяте текстове, да сменяте цветове, да променяте големината на рамките, броя на снимките на страницата, фона.

Поръчай онлйн фотокнига със снимките от сватбата. Запазете моментите от този незабравим ден или използвай сватбения албум за подарък

Фотокнига СТАНДАРТ с меки корици:

Вид Минимален обем Цена
Фото книга 15х20

СТАНДАРТ

/меки корици/


5 листа (10 страници)