Първите години на детето минават неусетно. А колко бързо се забравя всичко. Остават само детските снимки, които да напомнят за прекрасните дни.

Снимайте, запечатайте всеки един момент, всяка усмивка, плач или прозявка, всичко което ви кара да въздъхнете, изпълнени с щастие и любов.

Бебешкият албум със снимки ще ви връща отново и отново към красивите моменти. Не оставяйте снимките забравени в компютъра, на някой диск или флашка. Фотокнигата на детето е мястото, където тези ценни спомени ще останат години наред. Ще можете да ги разглеждате, да ги показвате на близки и приятели и да се връщате към тях.

НАПРАВИ ФОТОКНИГА ОНЛАЙН

Няма значение дали сте наели професионален фотограф за фотосесия на новороденото или сте снимали вие самите. Качете снимките в нашето приложение и то само ще ви води, докато направите приказен фото албум на детето.

Започнете от днес, съберете снимки от изписването, от първата годинка или от ежедневието. Подредете ги в красив фотоалбум, който освен че ще ви напомня и ще ви показва как се променя вашето мъниче, защото то е различно всеки ден, час и минута. Няма да усетите как малкото ви бебе се е превърнало в пораснало дете. С бебешката фотокнига ще може да акцентирате на всеки един момент от развитието му. Бебешки албуми за момиче или бебешки албуми за момче ще е един прекрасен спомен от времето, когато вашето мъниче прави първите неща в своя живот.

Трябва само да изберете един от тематичните темплейти, за да  създадете бебешка фотокнига. Без много усилия ще подредите снимките, ще добавите текст и до няколко дни детския албум ще бъде доставен до вашия дом или посочен офис на куриер.

Бебешкият фото албум е подарък, който със сигурност ще направи щастлива всяка баба, леля, дори и татко.

Вие сами решавате как ще изглежда книгата – може да е изчистена, но пак да прилива от топлина и нежност. Или да я цветна, украсена с различни картинки от нашата графична колекция.

Превърнете фотокнигата в оригинален бебешки албум дневник. Една чудесна идея за първата година на вашето малко съкровище е да документирате растежа му месечно, а защо не седмично.

Поръчайте бебешка фото книга и без съмнение ще я прелиствате отново и отново през годините. Тя ще бъде любимата книга както на вас, така и на вашето дете дълго след като то вече е пораснало. Ще му подарите тези прекрасни моменти, в които ще вижда вашата любов, грижа и нежност. И някой ден детето ще ви благодари, че сте ги запазили.

Нашите предложения за тематични фото книжки:

– Моето кръщене

– Прощъпулникът ми

– Моят първи рожден ден

– Спомени от детската градина

– Моите летни ваканции

– Най-добрата баба

– Дневник на моите пакости