плакати за откриване

Предстои ви голямото откриване – онова, което отдавна подготвяте и трябва да попадне в полезрението на възможно повече хора. Откриването, което искате да развълнува, да бъде запомнено, да ви донесе ползи и активи (печалба, популярност, почитатели, клиенти…).

Голямото откриване, което заслужава своя страхотен плакат!

В Esstetic Print изработваме с доказано високо качество плакати за откриване на заведения, хотели, изложби, събития, фестивали, конкурси… и изобщо всичко, което може да бъде открито.

ПОРЪЧАЙ ПЛАКАТИ ОНЛАЙН

Ако се чудите дали ви трябва плакат за предстоящото откриване, помислете за всички онези хора, които случайно ще минат покрай него, ще го забележат, ще получат информация и ще вземат решение да бъдат там. Не, само фейсбук изобщо не е достатъчен.

Плакатът има свойството кратко и ясно да каже много. При това – с атрактивна визия. Не го изключвайте от рекламната си стратегия.

Плакатите за откриване, както и плакатите с друго предназначение, стандартно са с правоъгълна форма. Дизайнът им е нещото, което ще ги отличи от останалите, залепени на същото табло, колона, стена или друга повърхност.

Ако сте решили плакатите ви да са с повече снимки (или други изображения), отколкото текст, не правете компромис с печата им. Ще стои много непрофесионално, ако на плакатите има снимки, но са бледи, на черти, твърде тъмни или с някакъв друг дефект. Когато заложите на високото качество, клиентите ви ще разберат това – ще ви харесват повече, ще усетят уважение към тях, а и към собствената ви работа, ще ви се доверят по-лесно.

Докато се разхождате, вие може да преминете през десетки плакати. Има такива, които ви хващат окото, нали? Такива, в които се заглеждате, запомняте за известно време. Това са плакати, които ви въздействат по някакъв начин – защото са страхотни или защото са ужасни (лоша реклама няма).

Във всички случаи е добре вашите плакати за откриване също да бъдат забелязани и да впечатлят! Потърсете ни за консултация и изработка.

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
4,60 лв – минимум 2 бр. 6,30 лв – минимум 2 бр. 12,60 лв. 27,00 лв.

Поръчай плакат за откриването на вашия обект – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

плакат за откриване на хотели

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]

  • Поръчка на плакати в по-големи, нестандартни размери 40х60, 50х70, 100х70, 100х150;

  • Можете да поръчате плакати и в други, избрани от вас размери.

  • Възможност за малки тиражи – по 1 и 2 бр.

  • Бързо и лесно може да изпратите ваш файл, подготвен за печат;

  • Ако имате нужда от дизайн на плакати, може да заявите изработка на индивидуален проект – допълнително се заплаща според заданието;

  • Гаранция на цветовете – реалистични, наситени цветове;

  • Печат на плакатна хартия 140 g/m2

  • Експресна доставка – ако изпратите файла до 14 часа, плаката ще е при вас по куриер още на другия ден.

рекламни постери

Заплащате с наложен платеж на куриера, когато получите доставката на посочен от Вас адрес или офис.

За възникнали въпроси и допълнителна информация може да позвъните на телефон: 0888 62 64 04

Поръчайте постер на ниски цени, но без компромиси с качеството.

Повече за плакатите може да разгледате ТУК.