плакати за намаления

Всяка страхотна и изгодна промоция заслужава своя плакат!
Независимо от това какво промотирате – кафе със сок на половин цена, втори чифт обувки с отстъпка, косачка за трева с подарък ножица за клони само този месец, безплатен масаж на лице с всеки класически масаж на гръб… – вашата промоция ще е по-успешна, ако я популяризирате с плакати.

Два са вариантите за използване на плакати за промоции.

  • Може да ги поставите само на витрините на вашия търговски обект – за да информират потока от минувачи за изгодното предложение и още там, на място, възможно повече хора да решат да се възползват от него.
  • Може да ги залепите на различни места в града – така ще привлечете клиенти в по-късен момент.
ПОРЪЧАЙ ПЛАКАТИ ОНЛАЙН

Комбинацията от двата варианта е най-добрата тактика – на колкото повече хора дадете възможност да видят промоциите ви, толкова по-голяма ще е печалбата ви.
Тъй като плакатите винаги са правоъгълни, единственият начин вашите да изпъкнат сред морето от всички плакати, е чрез атрактивно съдържание и качествен печат.
Добър дизайн и правилно подбран текст – елементите във всяка една реклама, които няма да оставят безпристрастен почти никого. Ако разполагате с точно такъв шедьовър, не разваляйте всичко с нискокачествен печат. Вашите плакати за промоции не трябва да изглеждат евтини и посредствени, защото няма да спечелят доверието на минаващите покрай тях. Може да предлагате най-изгодната промоцията на света, но тя ще остане незабелязана без правилната реклама.
Не хвърляйте парите си на вятъра – вашият бизнес трябва да получи високо качество, за да ви се отплати с високи приходи. Вашите промоции не трябва да са евтини, а качествени. Те не трябва да възмущават потребителите, а да ги изкушават да купят.
Плакатите за промоции, които изработваме в Esstetic Print, ще са вашият най-добър рекламен инструмент. Не правете компромис с качеството. Правете качествени промоции и ги показвайте с перфектни плакати!

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
7,00 лв 9,00 лв 16,00 лв. 35,00 лв.

Поръчай плакати за сезонни намаления, плакати за черен петък, плакати за коледни намаления или друга промоция – бързо и лесно онлайн, изгодни цени! Постери по поръчка по ваш дизайн.

плакати за намаления

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]