плакат за събития

Списъкът с интересни събития, които можете да обявите и рекламирате с плакат, е наистина много дълъг: концерти, DJ партита, спортни турнири, филмови фестивали, събития за деца, куклени фестивали, театрални фестивали, театрални постановки, опери, изложби, шоу програми, фотографски салони, литературни четения, премиери на нови книги… Много, много събития, които си имат своите почитатели и публика.

Но тази публика трябва да разбере за тях.

Изобщо не отричаме силата и възможностите на интернет-, радио- и телевизионните реклами, на гайдовете за интересното в градския живот, на листовките и брошурите. Само ви предлагаме да си представите някоя от изброените опции + подкрепата на плакати за интересното събитие, което организирате, залепени на различни места в града.

ПОРЪЧАЙ ПЛАКАТИ ОНЛАЙН

Това са събития, за които искате да знаят възможно най-много хора, нали? Затова просто ги информирайте. Както трябва.
В Esstetic Print изработваме плакати за интересни събития с изключително високо качество на печата и хартията. Много държим клиентите ни да получат най-добрия продукт, за да могат да впечатлят техните клиенти. В морето от толкова много и разнообразни (и в повечето случаи посредствени и обикновени) предложения винаги личи, когато някой се е постарал, вложил е сърцето си, поставил е на първо място потребителя. Ето това е начинът вашият плакат да изпъкне на стената с десетки други плакати.
Едно събитие, колкото и да е интересно само по себе си, може да остане без публика, ако не бъде рекламирано и популяризирано както трябва. Не подценявайте силата на плакатите за интересни събития – колкото и забързано да минават хората покрай тях, в ума им се запечатва детайл (име, дата, цветове, адрес, образ, въздействие, емоция, аромат…), който след това може да пробуди искрен, а защо не и дълготраен, интерес.
Плакатите за интересни събития са вашата възможност да излезете от интернет и да се свържете с хората извън интернет, които се оглеждат за интересни преживявания.

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
4,60 лв – минимум 2 бр. 6,30 лв – минимум 2 бр. 12,60 лв. 27,00 лв.

Поръчай плакат за концерти, DJ партита, спортни турнири, филмови фестивали, събития за деца, куклени фестивали, театрални фестивали, театрални постановки, опери, изложби, шоу програми, фотографски салони, литературни четения, премиери на нови книги и други интересни събития – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

плакати за парти

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]

  • Поръчате плакати в големи, нестандартни размери 40х60, 50х70, 100х70, 100х150;

  • Можете да поръчате плакати и в други, избрани от вас размери.

  • Възможност за малки тиражи – по 1 и 2 бр.

  • Бързо и лесно може да изпратите ваш файл, подготвен за печат;

  • Ако имате нужда от дизайн на плакати, може да заявите изработка на индивидуален проект – допълнително се заплаща според заданието;

  • Гаранция на цветовете – реалистични, наситени цветове;

  • Печат на плакатна хартия 140 g/m2

  • Експресна доставка – ако изпратите файла до 14 часа, плаката ще е при вас по куриер още на другия ден.

плакати за фестивали

Заплащате с наложен платеж на куриера, когато получите доставката на посочен от Вас адрес или офис.

За възникнали въпроси и допълнителна информация може да позвъните на телефон: 0888 62 64 04

Поръчайте постер на ниски цени, но без компромиси с качеството.

Повече за плакатите може да разгледате ТУК.