плакат за нов продукт

Плакатите за нови продукти се използват често от търговските вериги, когато трябва да се привлече вниманието на посетителите в магазините към нещо конкретно. И ново.

Този тип плакати виждаме на витрините, както и на различни места вътре в търговските обекти. Обикновено съдържат снимка на продукта, производителя и името му, няколко ключови характеристики, цената и призив за действие – КУПЕТЕ СЕГА! От отзиви на наши клиенти знаем, че тези рекламни инструменти изпълняват доста успешно предназначението си.

ПОРЪЧАЙ ПЛАКАТИ ОНЛАЙН

Плакатите за нови продукти ежедневно влизат в полезрението на стотици хора. Много дни подред. Това е причина да не ги неглижирате. Напротив, те трябва да са перфектни, за да изпълнят целта си – да предизвикат покупка.
Високото качество винаги се цени, ниското – винаги се усеща. Плакатите за нови продукти, направени професионално – въздействащ дизайн, безкомпромисен печат, подходяща хартия – стоят еднакво добре в магазини за електроника, хранителни стоки, барове, ресторанти, фаст фууд, кино салони, книжарници, складове, аптеки. Практически навсякъде.
Още нещо, с този тип плакати можете да презентирате не само нови продукти, но и новите услуги, които компанията ви въвежда.
Плакатите за нови продукти имат свойството да подсещат клиентите какво биха могли да купят / опитат. Въздействието им е много голямо, когато показват продукти, които се рекламират и в друга медия – телевизия, радио, интернет, печат. Така продуктите са познати в някаква степен на потребителите, а плакатите подпомагат вземането на решение за покупка.
В Esstetic Print никога не правим компромис с качеството – нашите клиенти получават най-доброто от двата свята: изключителен печат + правилно подбрана хартия. А в случай, че нямате други опции, може да разчитате на нас и за дизайна. Не може да се каже кое е по-важно: съдържанието на плаката или вложеният професионализъм в изработването му. Затова ние изпипваме всичко до последния малък детайл – за плакат с голям ефект!

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
4,60 лв – минимум 2 бр. 6,30 лв – минимум 2 бр. 12,60 лв. 27,00 лв.

Поръчай плакат за представянето на вашите нови продукти – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

нови продукти плакат

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]