плакати за тематични вечери

Плакатите за тематични вечери са особено подходящи за периодично повтарящи се мероприятия:

  • всеки четвъртък – черно парти в клуба на плажа,
  • всяка събота след 18 часа – литературно четене на нова книга в библиотеката,
  • всяка сряда – вечер на морските деликатеси в любимия ви ресторант и т. н.

В такива случаи рекламната инвестиция е най-оправдана и изгодна, тъй като плакатите могат да се използват многократно или да не се разлепят изобщо (освен, ако не се скъсат сами).
Разбира се, с плакат може да обявите и еднократна тематична вечер: Св. Валентин, коледно парти, вечер на виното, дегустация на нов алкохол, салса парти, испанска вечеря и какво ли още не.

ПОРЪЧАЙ ПЛАКАТИ ОНЛАЙН

Важно, както винаги, е плакатът да е изработен перфектно и да е поставен на подходящо място – така, че да го видят повече правилни хора. Съгласете се, че плакат за салса парти изобщо няма да е ефективен, ако е залепен край детска градина. Там е мястото на плакат за нов куклен театър.

Какво значи перфектен плакат? Това е този, който включва в себе си:

  • добър дизайн – това в повечето случаи зависи от клиентите на Esstetic Print, които ни дават файлове с готовите си дизайни,
  • печат с най-високо качество – ние просто не предлагаме друго,
  • подходяща хартия – съобразена със съдържанието, целите, местоположението, времетраенето на плаката.

Ако нямате възможност да ни предоставите файл с дизайн, ние можем да предложим изработката на такъв – така ще получавате навременни съвети за всичко, на всеки етап.
Вашите плакати за тематични вечери трябва да изпъкват сред десетките други плакати, които минувачите подминават по пътя си. Така е по-голям шансът хората да проявят интерес и любопитство, да ви проучат, да ви предпочетат и да станат ваши клиенти. За да се отличават вашите плакати, ние можем да ви помогнем. Свържете се с нас.

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
7,00 лв 9,00 лв 16,00 лв. 35,00 лв.

Поръчай плакат за тематичнате вечер във вашето заведение, бар, ресторант – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

плакати за дегустация на вино

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]