Коледа не е само няколко почивни дни, пътуване в студа и много храна.
Коледа не е украсена елха, мигащи цветни лампички и белобрад благ старец с чувал с изненади.
Коледа не е и отбиване на номера с ненужни / скучни / задължителни подаръци.
Коледа, всъщност, е любов, сплотеност и грижа. И тук-там подаръци, които се помнят още много Коледи напред.
Какви са тези подаръци ли? Оригиналните, разбира се.

Разгледайте нашите идеи за коледни подаръци.

КАНАВА като подарък за КОЛЕДА

Никой не остава равнодушен пред любима снимка, отпечатана на канава, изпъната на дървена рамка и окачена на стената. Канавата е направена от плат, който сякаш вдъхва живот на снимката, прави я пълнокръвна.
Канавата като подарък за Коледа и Нова година става все по-предпочитан подарък през последните години. Поръчва се за семейства, колеги, родители – все любими хора. Може да е с лична снимка или избрана от каталог с универсални фотоси – но и в двата случая емоцията в момента на подаряването е неповторимо-радостна. Гарантираме!

Коледен подарък ФОТОКНИГА

Друг оригинален подарък за Коледа и Нова година е персонализираната фотокнига. На нейните няколко страници – луксозни и с висококачествен печат – ще стоят любими снимки, надписи и имена.
Изберете да подарите красива емоция, при това такава, която ще се повтаря при всяко разлистване на фотокнигата. Убедени сме, че това ще е подаръкът, направен, подарен и получен с най-много любов и искреност.

Коледна фотокнига

ФОТОКОЛАЖ на коледна тема

колажо онлайн

Изберете размер на колажа и няколко снимки, подредете ги така, както на вас ви харесва, добавете към тях фон, надписи, имена – и подаръкът ви е готов!
А най-хубавото от всичко е, че този фотоколаж ще е уникален! Един подарък за Коледа или Нова година, който няма да бъде подарен от никой друг, който ще покаже вашето лично отношение, вниманието ви към детайлите и най-вече – обичта ви към този, за когото е предназначен и направен.

Канава, фотокнига и фотоколаж – емоционални и оригинални подаръци за вашата Коледа и Нова година.