Светото кръщение на детето е един от големите поводи за радост в християнското семейство. Това е голям празник, на който се събират любими хора – роднини и приятели, за да поздравят малкия рожденик. Ден, в който емоциите са топли и позитивни, а моментите – ценни и неповторими.
За да бъдат тези моменти и незабравими, ви трябва нещо специално – като една красива фотокнига, направена точно според вашите идеи и изисквания.
Но защо само една? По-добре е да са няколко фотокниги със снимки от кръщенето – една за вашето семейство, една за кръстника, по една за бабите и дядовците, може и за някой друг роднина или приятел.
Във фотокнигата ще съберете най-вълнуващото от празничния ден – онова, към което с удоволствие ще се връщате отново и отново.
Когато разлиствате този уникален албум със спомени, детето ви отдавна ще е пораснало и ще са се случили безброй други неща в живота ви (вълнуващи и не толкова). А емоциите от кръщенето няма да се повторят, но те ще са там – във фотокнигата и в сърцето ви.
Направете сами на себе си този подарък – колекция със снимки от един от най-важните дни в живота на цялото ви семейство.
Прекрасен подарък за кръстниците.
Подарък за кръщене на момиче.
Подарък за кръщене на момче.

Как да поръчате фотокнига за подарък за кръщене?

кръщенето на Ани

Това става лесно и бързо през приложението за онлайн поръчка на фотокниги.

  • Избирате размер на фотокнигата,
  • качвате си снимки от компютър, таблет, телефон, Facebook, Google+ или Instagram,
  • разпределяте ги по страниците на албума,
  • подреждате ги така, както на вас ви харесва,
  • поставяте им заглавия или някакъв текст
  • и ни изпращате готовия проект – с натискане само на един бутон.
    Ще получите вашата фотокнига по куриер – готова за разглеждане или подаряване.

Поръчай фото книга за подарък за кръщене

Фотокнигите на Esstetic Print са с гарантиран висококачествен печат, не се късат, разлепят или мачкат. Цветовете по страниците не се променят с годините – остават си наситени и живи като в момента на отпечатването.