mothers-day

Омръзна ли ви от тривиалните подаръци за празника на жената? Почти всяка година подарявате бонбони, цветя, сувенири. Искате ли нещо различно, с което да видите сълзи от радост по лицето на жената, любимата, майката? Кутиите с бонбони няма да кажат „обичам те“, както персоналния подарък, направен лично от вас. Това е и нашата идея за Подарък за 8ми март – съберете спомени през изминалата година, подредете ги в нашите красиви темплейти и ще получите най-оригиналния подарък за „Деня на майката“ –  красива фотокнига, закачлив колаж или канава с любима снимка, която ще казва „благодаря“за любовта и грижата през годините.

Направете идеалния подарък за любимата жена, в който ще се личи вашето старание и почерк.

ФОТОКНИГА ЗА 8 ми МАРТ

за най-добрата майка

Съберете семейни снимки, любими спомени и направете тематична фото книга, която ще остане завинаги незабравим подарък. За всяка жена семейството е най-скъпата и важна част от живота. Всичко, което трябва да направите е да качите снимките в приложението, да изберете тема и да добавите вълнуващи текстове.

ПОРЪЧАЙ

ПОДАРЪК КОЛАЖ

Колаж за 8ми март

Един прекрасен подарък, направен лично. Подарете нещо специално на вашата майка, баба или съпруга – колаж за осми март със снимка и кратко пожелание.

ПОРЪЧАЙ

КАНАВА – СНИМКА ЗА СТЕНА

Ако търсите подарък за деня на жената, който да е различен, уникален, персонален и да впечатли всяка дама – снимка, отпечатана на канава с дървена подрамка е вашият подарък. Канавата с красив спомен може да е прекрасна изненада за 8 март. Напечатаното изображение върху висококачествена канаваца, опъната прецизно на дървена подрамка може да краси всяка стена.

ПОРЪЧАЙ