многолистен каледнар

Детски календари или календари със снимка на дете са едни от най-прекрасните и предпочитани подаръци от и за роднините. Те носят радост и умиление през цялата година, защото снимките на децата Ви ще стоят на видно място на стената, независимо дали ще са във вид на еднолистови детски календари или многолистови детски календари.

Esstetic Print ще Ви помогне да зарадвате близките си с красиви и качествени детски календари поръчaни онлайн. Вече сме готови за предстоящата 2020 година и предлагаме няколко варианта на стилни детски календари в различни размери. Можете сами да персонализирате ефектни детски календари 2020 със снимка на Вашето дете изцяло онлайн – бързо и лесно през интернет. Това ще Ви спести много време и ще можете да експериментирате с различни варианти, докато изберете най-подходящите за Вас детски календари със снимка 2020.

Вариант 1 – многолистен фото календар

Стенен календар A3 и А2, 12 листа + корица

многолистен каледнар

Всичко, което трябва да се направи е да се качат снимките в нашата програма за правене на календари със снимки.
Размер А3 (29.7 х 42.0 см.) – 12 листа + корица – 35 лв.
Размер А3 (42.0 х 59.4 см.) – 12 листа + корица – 69 лв.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Вариант 2 – еднолистен фото календар

Стенен календар с размер 33 х 48 см – 12 снимки

еднолистен календар за Коледа
Сниките за календара може да изпратите през https://wetransfer.com на имейл [email protected]
Номерирайте снимките според месеците, на които искате да бъдат подредени на календара!!!
Размер 33 х 48 см – 12 лв.

Ако сте направили фотосесия на Вашето дете или бебе, още един чудесен начин да използвате красивите професионални снимки, е като ги включите в детски календари по поръчка. С Esstetic Print можете да поръчате изцяло онлайн детски календари 2020 за новата календарна година като използвате както професионални, така и непрофесионални снимки на Вашите деца от Facebook или снимани с телефон.

Детски календари със снимка 2020 са прекрасен подарък за баба, дядо, леля и всички роднини, които обичат и се радват на своите внуци и племенници. С висококачествени детски календари със снимка по поръчка за 2020 година ще можете да зарадвате близките си и по време на предстоящите коледни и новогодишни празници. Какъв по-хубав подарък за Коледа от детска усмивка, запечатана в календари със снимка на дете, и на която да можете да се радвате през цялата година!

Направете своите детски календари по поръчка през нашия сайт като избере еднолистови детски календари или многолистови детски календари. Подберете любими снимки на детето, харесайте си фон, тема и графики и се насладете на бърз, качествен и красив резултат – персонализирани и ефектни подаръци – детски календари, поръчани онлайн бързо и лесно.