Вижън блок - луксозен подарък за сватба

Когато стане въпрос за сватбени подаръци, всеки би искал да избяга от клишетата и да подари на младоженците не просто поредния тостер, а луксозен подарък за сватба, който да се помни дълго и да предизвиква радост и усмивки.

Вече имате възможност да блеснете с нестандартен подарък за сватба – уникалната акрилна рамка за снимки Вижън блок. Какъв по-хубав подарък от един стилен начин, по който да се запазят прекрасните спомени?

Вижън блок не е обикновена рамка за снимки. Това е акрилна рамка, която не просто запазва емоцията от снимката, но я увеличава. Тя придава дълбочина и създава усещането, че снимката няма граници.

Младите семейства тепърва започват да градят красиви спомени заедно и имат нужда те да бъдат запечатани на снимки, за да могат често да се връщат към хубавите моменти. Затова Вижън блок е идеалният подарък за сватба.

Поръчай вижън блок за сватба бързо и лесно онлайн:

  1. Кликни на линкa, който води към приложението в категория подаръци >> https://goo.gl/X3SptL 
  2. Кликнете върху „Вижън блок“
  3. Качете снимката, която искате да сложим в рамката
    вижън блок снимка
  4. С бутона „Поръчай“ потвърждавате Вашата поръчка.

Поръчай онлайн бързо и лесно – Сватбен подарък

Освен луксозен подарък за сватба, рамката може да бъде и чудесен подарък за годишнина от сватба на приятели, родители, кумове. Тя е и идеален подарък за годишнина от сватба на съпруг или съпруга, тъй като успява да улови и засили красотата не само на снимката, но и на преживяната емоция.

С Вижън блок ще се насладите отново на онзи момент, в който Ви е спрял дъха, когато сте я видели в булчинската рокля, когато той е казал заветното „Да“, или пък на първия си танц като семейство. Достатъчно е да изберете снимка, да я поставите в рамката и да преживявате прекрасните си спомени всеки път, когато я погледнете.

Уникалната акрилна рамка със сигурност няма да е поредният подарък за сватба, който ще си остане в дъното на някой шкаф. Тя придава класа на всяка снимка, лесна е за употреба и изглежда стилно. Вижън блок пасва идеално на всеки дом и ще е чудесно ново попълнение, което да напомня на младите семейства за техния сватбен ден.

Сватбен подарък