филмови плакати

Оригиналните филмови плакати не са просто афиши или информационни постери за дадения филм, много често те са истинско произведение на изкуството. Повечето филмови постери разкриват емоцията, която създава самият филм и систематизират основната информация за него посредством арт похвати. Именно затова има толкова уникални и харесвани постери, които са подходящи да бъдат изработени като подарък за любителите на филми.

Всеки фен на даден филм, сериал или поредица би се радвал да притежава в дома си плакати от филми, превърнали се в истински шедьоври. Esstetic Print ще Ви помогне да зарадвате някой страстен кино или телевизионен почитател, а защо не и Вие да си направите подарък на самите себе си като поръчате при нас изработка или печат на филмови плакати за стена.

Можете да развихрите въображението си и да поръчате всякакви видове плакати и постери на любими филми, сериали и на любими актьори, а ние ще се погрижим да ги отпечатаме с високо качество, с ярки, наситени и дълготрайни цветове. Ако имате по-различна идея за нестандартни плакати на филми, но не знаете как да я реализирате, свържете се с нас и ние ще Ви помогнем да изработим и отпечатаме желания от Вас плакат.

Стилните плакати на филми са идеалният подарък за почитателите на филмовото изкуство, защото за истинските фенове е привилегия стените в дома им да са украсени с любими плакати от филми, плакати от сериали или плакати с любим актьор. Точно заради тази любов и страст към филмовото изкуство предлагаме изработка и печат на нови, ретро или нестандартни филмови постери.

Качествено отпечатаният филмов плакат може да придобие функциите на арт плакат, да привлича положително внимание и да се превърне в забележителна декорация за дома, офиса или заведение.

Подарявайки отбрани плакати от филми, Вие не просто правите чудесен и нестандартен арт подарък, но и демонстрирате към получателя му заинтересованост, внимание към желанията и вкусовете му.

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
7,00 лв 9,00 лв 16,00 лв. 35,00 лв.

Поръчай плакат за откриването на вашия обект – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

  • Поръчка на плакати в по-големи, нестандартни размери 40х60, 50х70, 100х70, 100х150;

  • Можете да поръчате плакати и в други, избрани от вас размери.

  • Възможност за малки тиражи – по 1 и 2 бр.

  • Бързо и лесно може да изпратите ваш файл, подготвен за печат;

  • Ако имате нужда от дизайн на плакати, може да заявите изработка на индивидуален проект – допълнително се заплаща според заданието;

  • Гаранция на цветовете – реалистични, наситени цветове;

  • Печат на плакатна хартия 140 g/m2

  • Експресна доставка – ако изпратите файла до 14 часа, плаката ще е при вас по куриер още на другия ден.

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл [email protected]