плакат на музикални групи

Висящите по стените музикални плакати или плакати на групи отдавна не украсяват само интериора в детските стаи и не са присъщи само за тийнейджърите. Все повече почитатели на музиката избират интересни и разчупени плакати на банди, за да украсят дома си по оригинален начин.

Използването на постери на музикални групи или певци е чудесно решение и за уникална декорация на барове и заведения, където музиката е основен акцент.

Всички музикални плакати правят още по-добро впечатление, когато са отпечатани с висококачествени материали и са поставени в стилна рамка. Esstetic Print Ви предлага отпечатване на плакати с изключително високо качество на хартията и печата, което Ви гарантира ярки и наситени цветове. Добре направените стилни постери определено задържат вниманието и интереса на околните.

При нас можете да поръчате както печат на избран от Вас музикален плакат, така и изработката на самия постер, ако желаете нещо по-нетипично като визия.

Ако търсите нестандартен подарък за близки и приятели, които са музикални фенове, то постери на музикални групи и плакати с певци са идеалният вариант за подарък. Просто изберете интересна снимка на групата, оригинална снимка от някой издаден албум или пък красиво фото на певец и ги превърнете в незабравим подарък. Получателят със сигурност ще оцени старанието Ви и това, че помните неговите музикални предпочитания.

Ние можем да отпечатаме плакати на рок групи, постери на певци, плакати на метал групи и всякакъв тип постери, свързани с музикалната индустрия. Когато подарявате стилен плакат на любим изпълнител, независимо в хоризонтален или вертикален вариант, със сигурност ще направите добро впечатление.

Цветовете могат да бъдат наистина въздействащи и да направят от един плакат произведение на изкуството. Същото обаче може да се постигне и с черно-белите постери – те показват стил, изчистеност и класа и биха били перфектното допълнение към един по-претенциозен или специфичен интериор.

Подарявайки плакати на групи на някого, Вие не просто подарявате изображение, Вие подарявате положителната емоция от едно произведение на изкуството с характер.

Плакат с размер 40х60 Плакат с размер 50х70  Плакат с размер 100х70  Плакат с размер 100х150
7,00 лв 9,00 лв 16,00 лв. 35,00 лв.

Поръчай плакат за откриването на вашия обект – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

  • Поръчка на плакати в по-големи, нестандартни размери 40х60, 50х70, 100х70, 100х150;

  • Можете да поръчате плакати и в други, избрани от вас размери.

  • Възможност за малки тиражи – по 1 и 2 бр.

  • Бързо и лесно може да изпратите ваш файл, подготвен за печат;

  • Ако имате нужда от дизайн на плакати, може да заявите изработка на индивидуален проект – допълнително се заплаща според заданието;

  • Гаранция на цветовете – реалистични, наситени цветове;

  • Печат на плакатна хартия 140 g/m2

  • Експресна доставка – ако изпратите файла до 14 часа, плаката ще е при вас по куриер още на другия ден.

плакати на музиканти

Всичко, което трябва да направите е да попълните формата с информация и да ни изпратите файл за печат през https://wetransfer.com или на имейл