постери на игри

Всеки истински геймър притежава в дома си плакати на компютърни игри, по които е запален. Геймърите определено вече не са само деца. Много често те са пораснали деца, превърнали се в професионалисти, които умеят да оценяват уникалността на любимите си плакати на игри.

Повечето плакати за стая на игри са истинска ценност, не само защото ни пренасят в различни светове, но и защото са създадени с упорита работа, която граничи с изкуство. Хората, разработващи дадена игра, създават един нов свят с персонажи, които геймърите да почувстват близки и да харесат, и с графика, която да е красива и органична. И понеже зад всяка известна компютърна игра стоят гейм дизайнери, сценаристи, художници, 3D дизайнери, аниматори, това прави самия арт на играта толкова уникален. А когато една игра има прекрасна графика, тя със сигурност трябва да има и перфектните постери на игри.

Оригинален подарък за геймър

Esstetic Print ще Ви помогне да се сдобиете с най-въздействащите плакати за стая на игри като Ви ги отпечата с високо качество на хартията и печата. Това ще Ви гарантира наситени и ярки цветове, които са важни за внушението на всеки геймърски плакат.

Качествено отпечатаните плакати на игри са перфектният подарък за всеки геймър. Ако желаете да зарадвате свой близък, запален по компютърните игри, подарете му плакат с графика или персонаж от любимата му игра. Така определено ще му подарите много положителни емоции като същевременно покажете, че неговият виртуален свят има място и в реалния.

Ако сте геймър и желаете да създадете свой уникален плакат на любима игра или няколко игри, можете да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем освен с отпечатването, но и с изработката на плаката.

Подарявайки плакати на компютърни игри на себе си или на някой друг запален геймър, Вие подарявате емоция, своеобразен портал към друг свят, а може би и допълнителен стимул за преодоляване на следващите предизвикателства в играта… или в живота.

Принтиране на плакати:

Поръчай плакат за откриването на вашия обект – бързо и лесно онлайн, изгодни цени!

 • Поръчка на плакати в по-големи, нестандартни размери 40х60, 50х70, 100х70, 100х150;

 • Можете да поръчате плакати и в други, избрани от вас размери.

 • Възможност за малки тиражи – по 1 и 2 бр.

 • Бързо и лесно може да изпратите ваш файл, подготвен за печат;

 • Ако имате нужда от дизайн на плакати, може да заявите изработка на индивидуален проект – допълнително се заплаща според заданието;

 • Гаранция на цветовете – реалистични, наситени цветове;

 • Печат на плакатна хартия 140 g/m2

 • Експресна доставка – ако изпратите файла до 14 часа, плаката ще е при вас по куриер още на другия ден.

 • Заплащате с наложен платеж на куриера, когато получите доставката на посочен от Вас адрес или офис.

 • За възникнали въпроси и допълнителна информация може да позвъните на телефон: 070020535

 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

плакати за игри

Форма за поръчка:

Повече за плакатите може да разгледате ТУК.

Размери и цени на плакатите

Плакат 40х60

900лв.

Плакат 50х70

1200лв.

Плакат 60х90

1900лв.

Плакат 100х70

2400лв.

Плакат 120х80

2900лв.

Плакат 150х100

4800лв.

Поръчайте постер на ниски цени, но без компромиси с качеството.

календари с игри
поръчка на календари с картинки на игри