канава декорация

Оригинална картина върху канава

Подходящата декорация на дома може да създаде допълнителен уют и да направи обитателите му по-спокойни и разтоварени от напрегнатото си ежедневие. Затова е необходимо да се отдаде подобаващо внимание на този завършителен момент в обзавеждането и да се изберат правилните акценти и детайли в дома.

Снимка върху канава или картина върху канава може да бъде идеалното решение за внасянето на финален щрих в декорацията на дома Ви. Канавата сама по себе си изглежда автентично, а когато върху нея се отпечата снимка или картина и се сложи върху дървена подрамка, тогава се получава оригинален акцент в домашния Ви интериор.

Картина от снимка 

Вече няма да се притеснявате, че не притежавате скъпи авторски картини за стена на известни художници. Достатъчно е да изберете снимка на любимата си картина, а ние от Essteticprint ще я отпечатаме с толкова високо качество, че гостите ви да се чудят дали не сте се сдобили с истински скъп шедьовър вкъщи.

Декорация на дома с канава

Декорация на дома със снимка върху канава или картина върху канава е както красиво допълнение към интериора, така и практично решение за завършеност на добрия вид на помещенията вкъщи.

Канавата добива все повече популярност сред съвременните аксесоари за декорация на дома. Тя е идеален вариант за подарък на близки, роднини, семейство и приятели, а също и на колеги. Канавата е перфектната украса за стена и в офис или заведение, защото специфичната й структура придава обемност на изображението и няма как да остане незабелязана.

канава за стена
картина от снимка

Принтиране на снимка върху канава 

Може да не сте художник, но да направите сами произведение на изкуството, което да окачите в дома си. С помощта на канава можете да създадете картина от снимка на произведение на любим художник. Благодарение на богатата и плътна цветност на печата, канавата се превръща в изключително подходяща за печат на художествени репродукции, арт фотографии и оригинални колажи.

Снимка върху платно

Можете да постигнете още по-интересен и разчупен дизайн на стаята си с една картина или снимка, сглобена от няколко канави.

Канава 30х45 см.Канава 40х60 см.Канава 50х75 см.Канава 60х90 см.Канава 70х105 см.
Цена: 45 лв.Цена: 65 лв.Цена: 89 лв.Цена: 129 лв.Цена: 159 лв.

Характеристики на печат върху канава:

  • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
  • Канавата се получава готова за окачване на стена;
  • Дълбочина на канавата 2 см;
  • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта, без избледняване на цветовете;
  • Почиства се само с мека кърпа;
  • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
  • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114.
  • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;
снимка върху платно

Изпратете ни Вашето запитване за принтиране на канава онлайн: