Когато създавате фотокниги едно от нещата, които могат да ви спестят много главоболия в бъдеще е да си направите предварително акаунт. По този начин докъдето и да стигнете в направата на вашата фотокнига, заданието ще се запази ако решите да спрете и да продължите друг път или нещо се случи и не успеете да завършите вашия албум със снимки ( падне ви батерията, спре интернета и др.)

Със създаването на акаунт в приложението фотокнигата ще бъде съхранена и може да изпратите поръчката за печат в по – късен момент. Понякога отнема известно време, за да направите фотокинга.

Вижте видеото!

Създаването на акаунт е безплатно и не е обвързано с поръчка.

НАПРАВИ АКАУНТ

Как да започна поръчката за фотокнига?

как да направим акаунт за фотокнига

Първо в менюто отивате на ФОТОКНИГИ. На страницата има най-различна полезна информация, която е добре да прочетете. Най-отдолу в сайта има един червен правоъгълник с важна информация. Той дава няколко съвета как да подредите снимките, че да не бъдат изрязани при обработката на фотокнигата, а на последния ред има предупреждение, че преди да започнете работа по фотокнигата задължително си направете регистрация.

НАПРАВИ РЕГИСТРАЦИЯ

След като кликнете на линка за регистрация ви се отваря един прозорец, в който има две опции ВХОД и СЪЗДАЙ АКАУНТ. Създаването на акаунт е стандартно, трябва да попълните Име, Имейл и Парола.

Когато създадете и влезете във вашия акаунт можете да кликнете на Мои творби и ще видите всички проекти, които сте създали или те първа ще създавате. Естествено ако акаунта е нов това меню ще е празно. Но при последващи поръчки ще можете от там да продължавате да работите по фотокнигата или няколко пъти да принтирате един и същ албум.

създай акаунт за фотокнига

Когато сте в акаунта и натиснете голямото, червено лого на ESSTETIC PRINT вие може да разгледате и да изберете фотокнига, избирате си размер и вид на фотокнигата и можете да започнете да я правите.