семейна снимка

Всяко семейство има своите традиции, навици и скъпи моменти, които винаги ще се помнят и преживяват. Хубавите спомени, прекрасните мигове, изживени заедно, могат да се увековечат не само в сърцата, но и в нещо красиво, стилно и запомнящо се – канава със семейна снимка. Това е картина за стена със снимка, която да отрази красив момент от семейния живот или пък обща снимка на цялата фамилия.

За хората, които обичаме и споделяме с тях ежедневието си, няма по-скъп подарък от емоционалния – такъв, който докосва душата и ги кара да се усмихват. Затова ви предлагаме идеалния вариант за подарък за член на семейството – красива и разчувстваща картина със семейна снимка.

Канава картина със семейна снимка

Независимо дали това ще е семеен портрет, фотография от празник с роднини или част от семейна фотосесия – канавата е много ефектен и харесван подарък. Можете да я използвате като декорация за стена със снимка, която да носи уют и усещане за топлина и близост в дома. Това е идеалният подарък за баба и дядо, мама и татко, братя, сестри и всички роднини от семейството.

С Esstetic Print можете да превърнете всяка семейна фотография в красива картина за стена със снимка. Предлагаме разнообразни размери, които да паснат най-добре на помещението, в което ще закачите готовата канава със семейна снимка. Можете да избирате между квадратни и правоъгълни канави.

Работим с висококачествени материали, които създават перфектно качество на изображението върху платното и превръщат канавата в семеен спомен, който да се предава непокътнат на поколенията. Даваме доживотна гаранция. За по-интересна декорация можете да направите колаж от няколко канави с различни снимки, които да закачите на стената, или една фотография да я отпечатате на няколко канави и да я подредите като пъзел.

Избирайки да поръчате и подарите картина със семейна снимка, Вие избирате не само модерна декорация за стена със снимка, но също и емоция, която да се помни вечно.

Размери и цени на канави

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114. 
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;
картина от снимка
РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.