картина от сватбена снимка

Сватбеният ден е един от най-запомнящите се за двойката, която е станала семейство. Щастливите емоции от този ден обикновено се улавят от фотографите в професионални снимки, които да напомнят винаги на семейството за празника им. Чудесен начин да увековечите любимата си снимка от този прекрасен ден е да поръчате стилна канава със снимка от сватбата. Канавата е модерна и много ефектна картина от сватбена снимка.

Канава картина със снимка от сватбата

Еуфорията от сключването на брак и празненството държи младите семейства месеци наред, затова идеален подарък за тях е канава със сватбена снимка от тяхното тържество. Тя е подходящ подарък за първата годишнина от сватбата, но и за всяка следваща. Чудесна изненада е както между съпрузи, така и от близки и роднини на младото семейство.

Семейните снимки винаги правят дома по-топъл и по-уютен, а какво по-хубаво от декорация за стена със сватбена снимка – първата снимка на младоженците като семейство! Канавата е много елегантен вариант да запазите емоциите, усмивките, щастието и радостта от празничния си ден. Благодарение на дълбочината, която придава на снимките, и визията на картина, всяка канава със снимка от сватбата ви прави фотографиите още по-приказни и завладяващи.

Esstetic Print може да увековечи най-любимите ви мигове именно в изискана картина от сватбена снимка. Разнообразните размери на правоъгълните и квадратните ни канави ги правят подходящи и за малки, и за големи помещения.

Предлагаме доживотна гаранция на всяка поръчана при нас канава със снимка от сватбата, тъй като работим с висококачествени материали както на печата, така и на самото платно и подрамката. Така на уловения миг от вашето тържество може да се радват не само децата ви, но и внуците, и правнуците.

Освен емоционален подарък, канавата е и практична, тъй като може да се използва като много различна и впечатляваща декорация за стена със сватбена снимка.

Запазете завинаги емоцията от вашия първи ден като официално семейство и изживявайте отново и отново щастието си всеки път, когато погледнете стилната канава със сватбена снимка от вашето незабравимо тържество.

Размери и цени на канави

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114. 
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;
РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.
картина със снимка от сватбата