Несъмнено децата са нашето бъдеще, щастие и гордост. Пътят на родителството не е лек, но си заслужава всяка стъпка, всяка секунда, всяка емоция. Виждайки вече порасналото си дете, ще си спомняте с умиление за бебешките му моменти, първите му думички, усмивки и крачки. Можете да съхраните всички тези приятни спомени от споделените мигове с децата си с помощта на красива канава с детска снимка или умиляваща канава с бебешка снимка.  

Канава картина с бебешка снимка

Децата растат, променят се и всеки етап от живота им е прекрасен, а спомените са тези, които ни връщат към приятните моменти с тях. Всяка любима снимка на бебето или на децата си можете да превърнете в канава, която да припомня важен етап от живота им. Канавата представлява красива картина от снимка за стена, върху която е отпечатана желаната от вас фотография. Особено подходящи за това са снимките от бебешки или детски фотосесии на вашите наследници.

Размери и цени на канави

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114. 
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;

Благодарение на Esstetic Print можете да създадете канава с детска снимка или канава с бебешка снимка за подарък, за спомен или като симпатична декорация за стена. Можете да избирате между разнообразни размери и форми, като получавате доживотна гаранция за качество. Материалите, с които работим, са от най-висок клас и изображението остава непокътнато с годините.

Притежавайки картина с бебешка снимка на вече порасналото си дете, вие притежавате не просто декорация за стена, а един идеално запазен спомен. А след време можете да подарите на сина или дъщеря си негова или нейна собствена картина с бебешка снимка – мил и ценен подарък за бъдещите поколения.

Канава със снимка на дете е и чудесен вариант за подарък или изненада за семействата с деца, с малко бебе или дори на тези с пораснали деца, за които домът и семейството са на първо място.

Създайте една стойностна, красива и емоционална картина от снимка на децата си, за да запазите завинаги бебешката усмивка, любопитния детски поглед или просто неподправеното детско излъчване.

картина с моя снимка
РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.
бебешка картина