Детската стая не е само мястото,  където децата играят и спят. Това е тяхното скривалище. Стаята, където ще изградят своя характер. Детската е тази част от дома, в която майка им всяка сутрин идва да ги събуди с целувка, а вечер им чете приказка и ги завива. Това е стаята на спомените.

За това е много важно как ще декорирате детската стая, за да може тя да е най-прекрасното място за вашите деца. Малките акценти в стаята на децата ще се помнят, защото ще могат да ги включат в своята игра.

Идеи за декорация на стена в детската стая:

1. Стикери със животни за декорация за детска стая

Ще започнем с нещо много лесно като стикери. Стикерите за стена за детска стая ще направят интериора по-интересна. Освежете стените и ги включете в играта на детето. Всички деца обичат животните, направете малък зоо кът за вашето дете, където то ще ги изучава, ще се забавалява с тях и ще ги включи в своите сюжети.

декорация за стена със стикери

2. Геометрия за декорация за детска стая

Включете геометрията в детската стая. Прекрасна идея е да направите едно кътче в стаята на вашето дете, където то ще може да изучава светът на гоеметрията. Това е много свежа идея и самото дете ще може да развие креативността си като се опитва да ги прерисува или започне само да си създава картини и идеи, направени от геометрични фигури.

декорация за стена със стикери

3. Книги като декорация за детска стая

Ако запознаете вашите деца от малки с магията на книгите, то те ще ги заобичат от най-ранна възраст. Предлагаме ви една прекрасна идея за декорация на стена на детска стая – трябват ви само няколко рафтчета, които да закрепите и да наредите интересни детска книжки на тях. Така ще направите “тих кът” в детската стая, където детето ще сяда и ще разглежда прекрасните илюстрации, а вие ще се наслаждавате на тишината. Това не е само декорация за детска стая, това е начин да зародите любовта към книгите в децата.

декорация за стена със стикери

4. Използвай стари играчки за декорация

Бъдете креативни, бъдете различни. Това е декорация, която сами може да направите от стари играчки. Използвайте играчките като част от интериора и определено ще се получи нещо интересно.

декорация за стена със стикери

5. Мотивация за декорация на детска стая

Използвайте декорацията на стената, за да мотивирате вашето дете. Така то ще вижда важни послания в неговото израстване. Определено тези картини за детска стая няма как да не останат незабелязани. Канавите с мотивиращи послания могат да изиграят важна роля в живота на всяко детето. В наше време има наколко варианта да намерите такива картини. Единият е да си ги измислите вие като текст и снимка и да ги поръчате да ви ги отпечатат върху канава за стена. Или може да ги потърсите в сайт, специализиран за декорации на стени и да им го зададете като запитване.

декорация за стена със стикери

5. Тапет за декорация за детска стая

Тапет за детска стая – тук не говорим за тези фототапети от едно време, а за принт върху платно. Печатът е с изключително качество, дизайните са безброй, гаранцията на цветовете е 90 г,. те няма да се променят или избледнеят. Ефектът е “Уаууу”

Цветът и дизайна на детския тапет може да бъде избран, за да е подходящ както за атмосферата в детската стая, така и за целия интериор в дома. Тапетът се монтира лесно и стои страхотно на стена. Работим с над 20 текстури, които могат да имитират различни видове мазилки, даже да изглежда като огромна картина на стената. Вие избирате цветовете, дизайна, текстурата, размера.

декорация за стена със стикери
декорация за стена със стикери
декорация за стена със стикери