Идеи за декорация на дома:

Идея 1: Стена на спомените – декорация за стена, която никога няма да ви омръзне

Подредени, симетрични снимки, колкото еднакви, толкова и различни, това е така наречената Стена на спомените. Може да подберете снимки от една тематика като почивка, фотосесия, рожден ден и да ги подредите на стената в къщи, така ще имате различен интериор, който ще ви навява хубави, лични спомени. Предимството на тази декорация на стената е, че може винаги да подмените някои от снимките или всички, така всеки сезон може да сте с тематичен интериор. Като например след семейна коледна фотосесия ще внесете коледно настроение не само чрез украсата, но и с вашите семейни снимки, след рожден ден на детето ще може да се радвате на фотографиите до следващата година.

декорация за стена със стикери

Идея 2 Колаж / тапет за стена – декорирайте стената със снимки, подредени от вас

Колажите никога не са били скучни. А какво ще кажете да отпечатате колаж с ваши снимки директно върху тапет. С технологиите днешно време всичко е възможно. Така семейните снимки ще станат част от декора, а вие ще имате една модерна, различна, уникална стена. Как ще подредите снимките зависи изцяло от вас. 

декорация за стена със стикери

Идея 3 Да превърнем фотографията в изкуство чрез арт хартия

Фотографията е изкуство, така че може да превърнете всяка снимка в картина или произведение на изкуството. Това става като отпечатаме фотографията върху арт хартия (Fine art), тази хартия може да е с необрязани краища за по-голям ефект. Фотографията се монтира върху паспарту и се затваря с рамка по ваш избор.
Може да използвате различни рамки, но най-красивите са дървените, с естествен фурнир, със златен кант за разкош, Така вашата снимка ще изглежда наистина като произведение на изкуството.

декорация за стена със стикери

Идея 4 Спомени и снимки на една стена

Включете интересна декорация като рамка или надписи, може и обемни, може и стикери като ги преплетете с ваши снимки. Една от най-популярната декорация за стена е родословното дърво. Това може да са най-скъпите спомени на семейстовото или да направите истинско дърво на вашето родословие. Във всеки случай ще се получи интересна декорация за дома.

декорация за стена със стикери

Идея 5 Заключете спомените във времето

Времето е важна част от нашия живот, както любовта, семейството. Това е невероятна декорация на дома за стена, направена от часовник и снимки, защото времето и спомените са вечни!

декорация за стена със стикери

Има много идеи и различни варианти за декорация на дома, но най-важното е да превърнете къщата, апартамента в дом. Няма значение дали ще ползвате предложените варианти, ще закачите канава със семейни снимки, ще добавите акцент с красива картина или ще държите на малките елементи като снимки, семейни календари, важното е да превърнете дома в мястото, където сте най-щастливи.