картина от много снимки

Oригинални идеи за подарък за рожден ден

Търсите оригинална идея за подарък за рожден ден? Искате да впечатлите рожденика и той винаги да си спомня с усмивка за интересния подарък и за вас самите? Вече не е нужно да се чудите всеки път „Какво да подаря за рожден ден?“. Предлагаме ви да създадете своя уникална картина за рожден ден от снимки с пожелание!

Картина за рожден ден

Повечето идеи за подаръци за рожден ден изглеждат тривиални или еднотипни, но канава със снимки и пожелание е нещо различно – това е личен подарък, който носи емоция, индивидуалност и неподражаемост. Освен че е различен подарък, канавата има естетическа стойност и стои като чудесна декорация за стена във всеки дом, офис или ателие.

С Esstetic Print можете лесно да създадете собствен колаж от снимки, в който да вмъкнете текст-пожелание за рожден ден и да поръчате да го отпечатаме върху стилна канава. Просто влезте в приложението ни за колажи и развихрете фантазията си.

Можете да създадете и картина за рожден ден само от една снимка, към която също да има надпис и лично пожелание. Приложението ни е лесно за работа и е многофункционално. А крайният продукт е впечатляващ – получавате ефектна канава със снимки или една снимка с пожелание. Канавата е опъната на дървена подрамка и е отпечатана с висококачествени материали.

Освен това получавате и доживотна гаранция, което освен качество, Ви гарантира и непрекъснато преживяване на всички прекрасни емоции, изпитани около създаването и подаряването на тази нестандартна, но уникална картина от снимки за рожден ден.

След като веднъж поръчате или получите картина от снимки за рожден ден всички останали идеи за подаръци за рожден ден ще ви се струват недостатъчно добри.

Вече няма нужда да се чудите „Какво да подаря за рожден ден?“ – отговорът е пред вас – лична, сантиментална или забавна картина за рожден ден от снимки с пожелание!

Канава от снимка е оригинална идея за подарък за рожден ден, която ще остане вечен и стоплящ сърцето спомен!

Размери и цени на канави

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114. 
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;
РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.
Подарък картина за рожден ден