Защо фотокнигите са толкова популярни?

Открийте 7 основни причини защо си заслужава да я притежаваш. Направи си сам фотокнига!

В днешния дигитален свят физическите фотоалбуми се разглеждат като нещо остаряло и не толкова практично и дългосрочно. Преди да решите да поставите вашите уникални снимки онлайн или да ги запазите някъде на мобилното устройство, Ви предлагам да прочете тези 7 причини- защо да създадете своя фотокнига. Но преди да ви разкрия тайните, искам да Ви уверя, че създаването на своя собствена персонализирана фотокнига е много по -лесно, красиво и много по -достъпно, отколкото си мислите. 🙂

1) Фотокнигите са много по-трайни

В сравнение с традиционен фотоалбум с износени пластмасови листове и снимки, които се обезцветяват с течение на времето, фотокнигата е чудесна алтернатива да държите любимите си снимки под ръка. Хартията с фотокниги често е устойчива на вода и надраскване, което гарантира по-дълъг срок на годност в сравнение с традиционния фотоалбум.

2) Фотокнигите са бързи и лесни за създаване.

Направи си сам фотокнига като следвате няколко прости стъпки. Първо качете снимките директно от мобилното си устройство или лаптоп в приложението за фотоалбуми. Второ, подредете вашите снимки, ръчно или с помощта на шаблон- това се случва бързо и лесно.
Трето, изберете различни корици и заглавия, за да създадете персонално усещане И накрая, възпроизвеждането на Вашата фотокнига се извършва само с едно щракване.

3) Фото книгите могат да се персонализират. Направи си сам фотокнига!

Фотокнига се състои предимно от снимки-понякога с надпис-създадени с помощта на предварително програмиран шаблон. За всеки фотоалбум може да избирате твърди или меки корици, както и с гланцирани или матови листове. Можете също така да промените форматирането и да адаптирате оформлението според вашия индивидуален вкус. Дизайнът и подобряването на снимките също могат да бъдат направени по време на процеса на създаване.

4) Фотокнигите са рентабилни

Фотокнигите са много достъпни. в зависимост от избраният от вас, размер на книгата, качество на хартията и начина на доставка.

5) Фотокнигите са страхотни подаръци

Освен че са чудесно допълнение към вашата лична колекция от снимки, фотокнигите са чудесна идея за подарък за семейството и приятелите. Техният елегантен и модерен дизайн със сигурност ще впечатли всички.

6) Фотокнигите са лесни за разглеждане

Снимките във фотокнигата са големи. Можете да видите интересни подробности, които не можете да видите, надничайки в мобилен телефон.

7) Фотокнигата е физическа

Има нещо успокояващо в държането на книга. Възможността да погледнете лицето на Вашите близки, които са далеч, и да прокарате пръсти по изображението, ви кара да се чувствате свързани. Не може да изпитате същото чувство със снимка от електронен екран. Може да живеем в дигитален свят, но все пак сме хора, които обичат чувството на допир. Фотокнига е нещо, което може да държите, да усетите текстурата на страниците и да я завещаете на някой друг. Това е физическа книга, изпълнена с емоционални спомени и душа. С помощта на нашият оптимизиран и лесен за употреба сайт на ЕssteticPrint може бързо да създадете Вашият фотоалбум директно от телефона си за по-малко от минута-като просто изберете снимките, подредите ги с помощта на една от нашите красиви, предварително проектирани теми, напишете заглавие за вашата фотоалбум и поръчате.