лятна фотокнига

Имате уникални моменти – ами, изживявайте ги отново и отново!

(Разлиствайте красивите си спомени)

“Вървят ли двама”

Днес беше един от красивите, летни слънчеви дни, който щяха да помнят дълго. Гледаха в една посока и точно тази вечер от лятната им почивка на морето, той я попита иска ли да вървят заедно напред, хвана ръкат и я погледна в очите. И точно този момент, двамата искаха да изживяват отново и отново! Да го гледат и разлистват всеки ден!

Хубаво, но не е сладолед

Това лято отиваха за пръв път на море, заедно с двете деца и беше голямо вълнение! Малкият още беше с памперси и се клатушкаше, като стъпваше, а каката беше на три години и си беше взела и две кукли за плажа. Искаха да се заредят цялото семейство със слънце и лято, и да покажат морето на децата. И когато малките си потопиха крачетата във водата, бяха толкова изненадани, че не знаеха какво да кажат и да направят. Беше приятно, леко прохладно, но различно от сладолед и по лицата им се разляха най-сладките усмивки, на които родителите им искаха да се радват всеки ден.

Код синьо-зелено, морско

Това беше първото му самостоятелно море с приятели, вече беше “голям”, родителите му гласуваха доверие и той замина с приятели на лятна почивка. И брега, и морето бяха толкова красиви, че той спонтанно предложи на едно момиче от компанията да и направи лятна фотосесия на плажа. Тя реши, че ще снима с фотоапарат и малко се разочарова, че я снима с телефона, но пък, толкова се смяха и забавляваха! А синьо-зелените и очи, така се сливаха с вълните! И пожелаха да споделят тези усмивки отново и отново!

Сбъдната мечта на Бали

Беше се снимала няколко години през лятото на полето, на сламени бали. Шегуваше се, че това е сбъднатата и мечта и се чудеше, дали навитите на роло бали, приличат на сърми или баклавички. Но тази година сложи главна буква на думата и отиде на Бали. Когато се върна, искаше да разлиства и преживява всяка сутрин и всяка вечер гледките и емоциите оттам. Ето на това му се казва причина да си направиш лятна фотокнига.

Победа над облаците

Когато цялото семейство изкачиха връх Зъбчето в Рила, над Белмекен, това за тях си беше победа. Такава, като за “осемхилядник”, нищо, че върхът е малко над 2000 м. н.в., пак е над облаците! А оттам се гледа нависоко и надалече! Искаха да си припомнят тази гледка често! Да я показват на децата си, докато растат и вървят към следващия връх!

Какво общо имаме с това ли?

Това са само част от споделените, уникални истории, които Esstetic Print облича в лятна фотокнига. Позволете ни да претворим и вашите слънчеви семейни снимки, прекрасни пейзажи, и пътешествия! Хванете в ръцете си създадената, специално за вас фотокнига с летни емоции, които можете да разгръщате през всички сезони.

Като ваш личен фото-партньор, се ангажираме да даваме истинска стойност на истинските неща – уникалните преживявания и емоции, подредени и запазени по незабравим начин във фотокнига за почивка. След като ни изпратите онлайн снимките ви, ние ги селектираме, обработваме и отпечатваме вашата лятна фотокнига, в различни формати, дебелини и дизайни.

Поемаме с радост грижата за съхранението на емоциите ви и професионално ви съветваме как да се подберат, и подредят снимките, за да се извади най-доброто от тях, и да говорят, дори и “без думи”.

Защо го правим?

Защото сме го правили професионално за стотици доволни партньори и клиенти, и благодарение на тях, с всеки ден го правим още по-добре! Защото ни е грижа, хората около нас да са щастливи, когато споделят любимите си и красиви снимки и спомени! Защото сме ценители на онези специални малки и големи моменти, които ни съпътстват по пътя! И защото класиката под формата на книга, винаги е модерна!

Когато държите тази книга в ръцете си, можете да разкажете приказка за “Лека нощ” на детето си, можете да усетите лятото и празника, който сте споделили, можете да държите усмивките и красивите мигове в ръцете си. Създаваме ги за вас, за да ви зареждат и да сте още по-удовлетворени от вашето пътуване, празник или прекрасен повод.

Защо да го направите вие? Защо да направите лятна фотокнига?

“Прочетете” още една книга, вашата фотокнига с красиви снимки и направете това лято още по-запомнящо се! Подарете си това различно и стилно преживяване, което можете да държите в ръцете си, за вас, за любимите ви хора, за вашата лична и семейна история. Защото тя е тази, която остава! А ние ще “напишем” вашата фотокнига с личен подход към историята ви!

С грижа и отношение към уникалните ви емоции и преживявания от лятото , които искаме да разкажем в книга,

Ваш фото-партньор,

Esstetic Print