Пазите стотици снимки в мобилния си телефон и никога не намирате време да организирате изкарването им на хартиен носител? Вече трудно систематизирате всички изображения и най-ценните ви кадри необратимо потъват назад във времето и пространството?

Ако поне веднъж ви се е случвало да изгубите ценни снимки със загуба или повреда на телефон, то вие вече знаете колко разочароващо и болезнено може да бъде това.

За да улесни процеса максимално, фото студио Естетик Принт ви предлага най-прекия път между телефона и фото албума – бърз, лесен и организиран изцяло онлайн. При нас няма нужда да прехвърляте снимките си на компютър, да свързвате устройство за външна памет или да губите време в разходки до физически обект.

Достатъчно е да подредите спомените си с няколко клика, след което да изберете под каква форма ги искате в ръцете си. Поръчката става през телефона, а снимките ви ще бъдат при вас само след няколко дни!

По-долу разказваме всичко, което трябва да знаете за онлайн поръчката на снимки в Естетик Принт. 

Какъв е процесът по изваждане на снимки от телефон в Естетик Принт?

Специално разработената ни система за качване и онлайн поръчка на снимки е разработена изцяло с мисъл за потребителя. Тя ви помага да прескочите сложните технически подробности и да изкарате снимките от телефона си не само бързо и лесно, но също така гъвкаво и качествено.

Какво трябва да направите за целта? Много просто:

 1. Качете желаните снимки от телефона си директно на нашия сайт.
 2. Изберете размер, вид на фото хартията и опции за рамкиране.
 3. Поръчайте, посочете адрес за доставка и вземете снимките си на следващия ден.

И за да бъде изживяването още по-пълноценно – при нас можете да качите и поръчате за печат своите снимки директно от социалните мрежи, без значение от размера и формата!

Така сложното и времеемко принтиране на снимки от телефон се превръща от задача, изискваща сериозно планиране в лесна процедура, отнемаща не повече от пет минути. 

Принтиране на снимки от телефон

Какъв формат принтиране на снимки от телефон предлагаме?

При всяко изкарване на снимки онлайн в Естетик Принт, вие ще имате възможност да персонализирате поръчката си. 

Знаем, че детайлите имат значение и ви предлагаме широк набор от опции, с които да контролирате естетиката и бюджета на своята поръчка, включително:

 • Единични снимки малък формат: 9×13, 10×15, 13×18, 15×21, 20×30 или 21х29.7 см.
 • Единични снимки голям формат: 20×30, 30×45, 40×60, 50×75, 60×90, 70х105 или 80х120 см.
 • Рамкирани снимки: с качествена рамка в бял или черен цвят.
 • Фотоколажи: 20×30, 30×30, 30×45, 40×40, 40×60, 50×50, 50×70 или 60×60 см.
 • Фото албуми: в оригинален квадратен формат с размер на снимките 15х15 см.

 • Календари със снимки: във формат А3 или А2 от 13 страници, с 12 снимки за отделните месеци плюс снимка за корица.
 • Всички снимки, канави и колажи могат да бъдат отпечатани и в размер по ваше желание.

Ако искате да се възползвате от най-модерните решения за принтиране на снимки от телефон, можете да поръчате и персонализирана фотокнига, в която сами да подредите спомените си в предварително подготвен шаблон. 

квадратен фотоалбум онлайн поръчка

По какъв начин гарантираме за качеството при изкарване на снимки?

За разлика от повечето евтини снимки и бюджетни решения на пазара, ние залагаме на високо качество и издръжливост. За нас е изключително важно не просто да изкараме снимките от телефона ви, но и да ви гарантираме, че на новия си носител те ще бъдат на сигурно място за поколения напред. 

За целта предлагаме най-качествения фото печат на снимки на световния пазар, като гарантираме за качеството си чрез няколко основни елемента:

Впечатляващо качество на хартията

Поръчаните при нас онлайн снимки могат да бъдат на матова или гланцирана хартия. Цената за двете опции не се различава, като същото може да се твърди и за качеството. 

Използваната фотохартия е с отлична плътност и структура. Когато хванете готовите снимки в ръката си, те няма да носят усещането за хвърчащо листче. Напротив – ще бъдат солидни и – съответно – устойчиви във времето. 

По хартията не остават отпечатъци от пръсти, така че можете спокойно да разглеждате и подреждате снимките си без да се притеснявате, че ще ги зацапате или повредите. 

Иновативна технология на печат

Използваме технологичния напредък на пионерите във фотопечата и дигиталния печат, за да ви предложим най-сигурния начин да запазите ценните си изживявания на хартия:

 • Печатаме основно с мастилено-струйни принтери на водещата марка Epson.
 • Използваме само и единствено оригинални консумативи, в това число мастила и хартии.
 • За изкарването на малки снимки и фотокниги използваме принтери с 6 цвята, докато при големите и арт принтовете боравим с 12 цвята.
 • И двата случая, гарантираме за абсолютно точното възпроизвеждане на цветовете на изображенията. 

Или казано накратко – в Естетик Принт гледаме на прозаичното изваждане на снимки като на занимание, което заслужава най-доброто качество на пазара.

Бърза и лесна поръчка на снимки онлайн

Бърза и лесна поръчка на снимки онлайн

Вярваме, че процесът е точно толкова важен, колкото крайния резултат. Ето защо създаваме, оптимизираме и обновяваме своята онлайн система така, че тя винаги да бъде в крак с нуждите и очакванията ви за бързина и функционалност. 

При нас можете да качите снимки директно от компютър, телефон или таблет, след което да завършите онлайн поръчката си за секунди. Това е най-лесният начин да запазите ценните мигове без да губите ценно време. Вместо това – използвайте го за нови и нови ценни мигове, които си заслужава да бъдат запомнени!

До 200 години гаранция за запазване на цветовете

Имаме увереността да ви предоставим изключително дълга гаранция за живот на снимките без промяна в качеството. 

На първо място, това се базира на  гаранцията, която имаме от нашите партньори в лицето на Epson. На второ място – това е резултат от перфекционизма, който ние самите влагаме в работата си и увереността, че винаги правим най-доброто за вашите ценни кадри и още по-ценни изживявания.

Гаранцията за запазване на качеството на малките снимки е 70 години. А за големите принтове и арт принтовете можем да гарантираме над 200 години в първоначален вид.

Подарете си най-красивите спомени! Това са тези, които можете да докоснете, да споделите и да запазите за бъдещето, без да зависите от електронни устройства!