снимка на канаваНякои спомени са по-специални от други, а най-сантименталните от тях заслужават и специално място в дома ви. Модерните технологии за печат на снимки върху канава правят това възможно – по-лесно, по-красиво и по-издръжливо от когато и да било преди.

Арт паната за снимки изкарват преживяването извън хартиените албуми и го поставят директно в интериора на дома – като канава за стена или бюро, която изглежда като истинско произведение на изкуството.

Какво представлява печатът на снимки върху платно, какви са предимствата му пред обикновените снимки на хартия и как да изберете перфектния свеж акцент за всеки дом? Разказваме детайлите в следващите редове.

Какво представлява процесът по отпечатване на снимка на канава?

За да може всяка ваша снимка да получи облика, което заслужава, ние комбинираме три важни елемента. Това са именно високо качество на памучната канава, възможно най-добра наситеност на цветовете, и модерни технологии за реалистично пресъздаване на изображението.

В сайта на фото студио Esstetic Print, процесът по принтиране на снимки върху канава преминава през следните важни стъпки:

 • Вие избирате изображенията за печат и ги качвате директно онлайн в нашата платформа – бързо, лесно и без никакви специални технически умения.
 • Избирате желания размер на канавата и желаното количество снимки, като автоматично виждате обновяването на цената за поръчката си.
 • Ние отпечатваме вашите снимки върху висококачествена памучна канава, използвайки най-качествения арт фотографски печат на пазара.
 • Отпечатаното платно се опъва върху дървена подрамка, която остава напълно скрита под него.
 • Получавате своята снимка върху канава до 3 работни дни след като качите файла си и ние потвърдим неговото качество.
 • Взимате готовите пана на място от нашия офис в град Бургас или ги получавате с куриер до избран офис или адрес.

С улеснения и ускорен процес по поръчка, вашите фото подаръци пристигат до вас точно навреме за всеки повод: бил той рожден ден, сватба, годишнина, нов дом или просто нужда да покажете любовта си.

Между какви формати снимка на канава можете да избирате?

Двата най-разпространени вида пана за принтирани снимки са паното за поставяне на бюро и паното за вертикално окачване на стена. При канавите за бюро, стандартните размери са 20х20 и 20х30 сантиметра, докато канавите за стена се предлагат в значително по-голямо разнообразие от формати.

Когато поръчвате арт печат на снимка върху платно, можете да изберете между следните опции:

Канава 30×30 см
Канава 30×45 см
Канава 40×40 см
Канава 50×50 см
Канава 40×60 см
Канава 60×60 см
Канава 50×75 см
Канава 60×90 см
Канава 70×105 см

Можете да поръчате снимка на канава и размер по ваше желание.

Който и размер да изберете за своята поръчка, ще получите паното си готово за директно окачване на стената. Така вашият оригинален подарък ще бъде не само естетически впечатляващ, но същевременно практичен за своя получател – дори и ако това сте самите вие!

Печат на фотохартия или печат върху канава?

Отпечатването на снимки върху фотохартия или във фотокниги има своя чар и той е съвсем различен от печата на изображения върху канава. Ето защо, не можем да говорим за “по-добра” опция, а само за по-подходяща за различни цели, нужди и поводи.

По-долу ви представяме бързо сравнение на предимствата при печата върху хартия или декоративно пано – за да можете да вземете най-правилното решение според очакванията си.

Предимства на снимките на хартиен носител

Преимуществата на тази опция са:

 • Възможност за отпечатване на много снимки наведнъж и подредба в желания ред;
 • Систематизиране на кадрите и лесен достъп до всички тях едновременно;
 • Подредба в различни колажи, фотокниги, и стени от снимки;
 • Възможност за избор на рамка и честа смяна на кадрите в рамката;
 • По-леко, леснореносимо, бюджетно и практично решение за много снимки;
 • Опции за използване на различни шаблони за надписи и персонализация.

Предимства на снимките на канава

 • Плюсовете на принтирането на снимки на канава са както следва:
 • Максимална прилика с рисувана картина и произведение на изкуството;
 • Нестандартен и елегантен външен вид, подходящ за интериорния дизайн;
 • Концентриран фокус върху един специален кадър, момент или сантимент;
 • Изключително подходяща опция за подарък за всеки празник и повод;
 • Отлично интериорно допълнение за дом, офис или обществено пространство;
 • Перфектно съотношение между цена на продукта и стойност на жеста.

Превърни спомените в интериорно изкуство – с гаранция за качество от Esstetic Print!

снимка на стенаФото студио Естетик Принт ви предлага не просто продукт, а услуга – в пресечната точка, където нашият перфекционизъм среща вашите най-високи очаквания.

Десетилетният ни опит в индустрията на фотографията и фотопечата ни позволяват да отсяваме само най-доброто като изходни материали, технологии и подходи. Целта е винаги да ви гарантираме ненадминатото качество на крайния резултат – и целта винаги е постигната.

Екипът ни ви предлага безплатна доставка за поръчки над 100 лв, както и гаранция за запазване на цветовете на канавата за над 200 години. Достатъчно е да подберете кадрите, които имат значение за вас и да ни оставите да ги направим част от фона, на който живеете!