картина от снимка

Канава – Картина за стена от снимка
Превърнете любими снимки оригинална декорация за стена

Да превърнете своя снимка в рисувана картина определено е интересна и много оригинална идея, а ако направите канава от снимка, ефектът ще е поразителен. За това не са ви необходими скъпоплатени художници и не е нужно да отделяте месеци в чакане на своята картина от снимка.

Необходимо е да се доверите на Esstetic Print и ще получите изключително ефектна картина по снимка по ваш избор.

Какво трябва да направите?

Какво трябва да направите?

Изберете фотографията, която желаете да видите като рисувана картина, и ни я изпратете. Ние ще я обработим със специален софтуер и ще направим така, че снимката ви да изглежда като истинска ръчно рисувана картина. Тя ще бъде отпечатана на качествена канава с дървена подрамка в размер, който вие си изберете. Благодарение на високото качество на материалите, които използваме, ще можете да се радвате на картината си до живот.

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114.
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;

Този тип канава от снимка е изключително романтичен подарък за половинката ви, стилна изненада за любителите на изобразителното изкуство или фотографията, приятен спомен за близките ви и разбира се – чудесна декорация за стена от снимка.

Картина от снимка е и оригинален подарък за сватба, рожден ден или годишнина. Независимо от повода, близките ви ще се зарадват на такава нестандартна и много красива изненада. Подарявайки картина по снимка, вие ще подарите не само скъп спомен с любима фотография, но и истинско произведение на изкуството.

Можете да използвате снимките, които приличат на истински рисувани картини, за декорация за стена от снимка за дома, заведението си, офиса, ателието и т.н. Така ще придадете едновременно повече елегантност и уют на помещението.

Всяка снимка, която има емоционална стойност за вас или човека, на когото искате да я подарите, може да бъде превърната в рисувана картина. Независимо дали ще е портрет, детска снимка, семейна фотография, пейзаж или снимка на домашен любимец, ефектът ще е поразителен – ще имате стойностен продукт с високо качество и визия, но и с голяма емоционална стойност.

картина от снимка
РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.