картина от моя снимка

Канава – Картина от фотография
Превърнете ваши снимки в декорация за стена

Ако фотографията ви е страст, обичате да снимате и да се любувате на уловените от вас моменти, гледки и пейзажи, сега можете да превърнете всяка заснета от вас снимка в ефектна канава – картина от снимка.

Независимо дали обичате да снимате природа, хора или предмети, можете да запазите любимите си моменти в пано за стена с ваша снимка. Така ще можете винаги да се връщате към момента, в който сте заснели кадъра, да си спомните за мястото, емоцията и тръпката от преживяното. Благодарение на отпечатана върху канава картина от ваша снимка ще имате както незабравим спомен, така и стилна и уникална декорация за стена.

Какво да правите с вашите снимки?

Заедно с Esstetic Print ще придадете повече стил на фотографиите си, ако ги превърнете във впечатляващо пано със снимка. Благодарение на директния печат върху канава ще постигнете завладяващ ефект на снимките си, тъй като използваме висококачествени материали, които осигуряват доживотна гаранция на канавата и въздействащ вид на фотографиите.

За любителите фотографи, за професионалистите и за тези, които просто се наслаждават на снимките, които правят, канава с лично от тях направена снимка е специален и много скъп спомен.

Характеристики на печат върху канава:

 • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
 • Канавата се получава готова за окачване на стена;
 • Дълбочина на канавата 2 см;
 • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта;
 • Цветовете няма да се променят;
 • Доживотна гаранция;
 • Почиства се само с мека кърпа;
 • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
 • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114. 
 • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
 • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;

Разлика между картина и канава:

 • Канавата е платното, върху което рисуват художниците, но за разлика от картината, канавата се печата на висококачествен принтер;
 • Канавата се опъва на дървена подрамка, която е изключително елегантна и не се вижда, за разлика от картините, които се рамкират и трябва да се съобразявате с цветове и материали на рамката.
 • Високото качество на използваните материали гарантира по-дълъг живот на принта, цветовете не избледняват, за разлика от картините, чиито бои с течение на времето може да се променят;

Увековечете миговете на прекрасните места, които сте посетили. Можете да създадете картина от снимка на море, планина, гора, красив град или някой необичаен пейзаж. Ако сте любител на хубавите снимки и имате нужда от обработка за подсилване на ефекта на снимката си, също ще ви съдействаме, за да получите неповторимо пано за стена с ваша снимка.

За повече оригиналност можете да създадете картина от ваша снимка в няколко канави, подредени като пъзел, които стоят много ефектно на стена. Също така можете да избирате измежду различни големини и форми канави в зависимост от това кой размер на пано със снимка ще е идеален за вашето помещение.

Насладата от лично заснетите фотографии ще е в пъти по-голяма с качествена и ефектна канава – картина от снимка.

РазмерЦена
Канава 30х30 см.39.00 лв.
Канава 30х45 см.45.00 лв.
Канава 40х40 см.49.00 лв.
Канава 50х50 см. 65.00 лв.
Канава 40х60 см.65.00 лв.
Канава 60х60 см.89.00 лв.
Канава 50х75 см.89.00 лв.
Канава 60х90 см.129.00 лв.
Канава 70х105 см.159.00 лв.
картина за стена от снимка, снимана от мен