Oригинални идеи за коледни подаръци

Търсите ли различен коледен подарък? Искате ли да подарите нещо ново и луксозно? Предлагаме ви оригинални идеи на подаръци за Коледа! Може да превърнете всяка любима снимка в красив коледен подарък. Зарадвайте вашите близки и приятели с фото подаръци за Коледа.

Календари за подарък за Коледа

Семейни и детски календари със снимка 2021 г

Какъв по-приятен подарък за Коледа от запечатана на снимка детска усмивка и направена на календар? С умилителните семейни и детски календари със снимка 2020 година подарявате не просто персонализиран календар, а радост и положителни емоции през цялата година. Те са идеалните коледни подаръци за баба, дядо, родители и роднини. Зарадвайте своите близки.

Канава за бюро – снимка отпечатана върху платно

Канава за бюро – снимка отпечатана върху платно

Артистичната канава за бюро е оригинален коледен подарък, който всеки ден ще носи много усмивки и настроение на получателя си. Снимката е отпечатана върху платно, изпънато на дървена подрамка – това придава модерен вид и елегантност на изображението. Превърнете канавата за бюро в много личен и емоционален подарък за коледните празници.

Коледна фотокнига с твърди и меки корици

Коледна фотокнига с твърди и меки корици

Да подарите коледна фотокнига за Коледа е сред най-добрите идеи за подаръци със снимки. Всяка персонализирана фотокнига носи определена приятна емоция, която ще се запази непокътната с годините, благодарение на висококачествения печат. Можете сами да подредите снимките вътре като вложите своите стил и чувства, които искате да придадете на получателя й.

Коледен фотоколаж с ваши любими снимки

Коледен фотоколаж с ваши любими снимки

Сред най-запомнящите се и неповторими коледни подаръци със снимки е и персонализираният коледен фотоколаж. Можете да го направите с повече снимки, текст и подходящи графики, а също и да го поръчате като канава или да добавите към него Вижън блок. Подарявайки фотоколаж за Коледа на някого, му показвате, че за Вас той е много специален човек.

Сантиментален подарък за Коледа – канава за стена

Сантиментален подарък за Коледа – канава за стена

Да подарите емоционален подарък за Коледа, какъвто е канавата, е едно от най-хубавите и вълнуващи неща, които можете да направите за приятелите и роднините си на Коледа.
Aко се чудите защо да изберете снимка върху канава за коледен подарък, ние от Essteticprint ще Ви дадем няколко причини, които ще Ви убедят, че това е най-милият и емоционален подарък за Коледа.

Персонализирана коледна чаша

Персонализирана коледна чаша

Внесете радост в Коледната и Новогодишна приказка с персонализирана чаша със снимка. Коледен подарък, който ще напомня за вас през цялата година.
Зимата е времето, когато си стоиш у дома с чаша кафе или топъл чай. А какво ще кажеш да държиш чаша със снимка на твоето семейство? Всеки би се зарадвал на този оригинален подарък за Коледа – чаша с твоя снимка или снимка на любимите ти хора.

Наближават най-светлите празници от годината, а с това започва и треската по избирането на коледни подаръци. Всеки би искал да зарадва близките си с красиви, полезни и трогващи подаръци за Коледа и Нова година, но често изпадаме в чудене какво да подарим.

Ако Ви е омръзнало от банални и еднотипни подаръци и търсите нещо ново, различно и запомнящо се, попаднали сте на правилното място.

Ние от Esstetic Print вярваме, че Коледа и Нова година са празници, които трябва да носят само усмивки, радост и положителни емоции. Вярваме, че добрият коледен дух не си отива с празника, а може да продължи и през цялата година. Вярваме също, че правилните подаръци, които са подбрани и направени с много любов, внимание и грижа, ще донесат щастие и топлина на получателите си за дълъг период от време.

Специално за тези, които търсят различното и уникалното, сме подготвили няколко идеи за нови и оригинални коледни подаръци. Те със сигурност ще впечатлят близките Ви и ще оставят траен и красив спомен, както в домовете, така и в сърцата им.

Със следващите ни идеи за уникални подаръци за Коледа искаме максимално да Ви улесним, за да не Ви се налага да обикаляте по магазини и да си губите времето в гледане и чудене какво да изберете. Предлагаме Ви лесно и бързо да изберете своите предпочитания и заедно да направим едни оригинални онлайн подаръци. В комфорта на собствения си дом можете да изберете за своите близки няколко нестандартни и забележителни варианта.

Най-милите и въздействащи подаръци определено си остават уникалните фото подаръци за Коледа с любими снимки на любими хора. Предлагаме Ви 6 оригинални идеи за подаръци със снимки, с които на Коледа или Нова година да зарадвате близките и приятелите си. А защо не и себе си?!

Разгледайте нашите интересни предложения за едни нови и по-разчупени фото подаръци за Коледа!