Oригинални идеи за коледни подаръци

Търсите ли различен коледен подарък? Искате ли да подарите нещо ново и луксозно? Предлагаме ви оригинални идеи на подаръци за Коледа! Може да превърнете всяка любима снимка в красив коледен подарък. Зарадвайте вашите близки и приятели с фото подаръци за Коледа.

Календари за подарък за Коледа

Семейни и детски календари със снимка 2021 г

Какъв по-приятен подарък за Коледа от запечатана на снимка детска усмивка и направена на календар? С умилителните семейни и детски календари със снимка 2020 година подарявате не просто персонализиран календар, а радост и положителни емоции през цялата година. Те са идеалните коледни подаръци за баба, дядо, родители и роднини. Зарадвайте своите близки.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Вижън блок – луксозна рамка за снимкa с 3D ефект

Вижън блок – луксозна рамка за снимкa с 3D ефект

Направете нестандартен подарък за Коледа с луксозната акрилна рамка за снимки Вижън блок. Тя придава дълбочина на всяка снимка с 3D ефекта си и я прави още по-красива и въздействаща. Уникалната рамка е сред необикновените подаръци за Коледа, които човек може да получи или да подари. Тя е стилна и пасва във всеки дом или офис.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Канава за бюро – снимка отпечатана върху платно

Канава за бюро – снимка отпечатана върху платно

Артистичната канава за бюро е оригинален коледен подарък, който всеки ден ще носи много усмивки и настроение на получателя си. Снимката е отпечатана върху платно, изпънато на дървена подрамка – това придава модерен вид и елегантност на изображението. Превърнете канавата за бюро в много личен и емоционален подарък за коледните празници.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Коледен албум ръчна изработка с 11 снимки

Коледен албум ръчна изработка с 11 снимки

Ако имате снимки от фотосесия или искате да съберете на едно място различни фотографии, то тематичните ни коледни албуми ръчна изработка са идеалните коледни подаръци със снимки за близките Ви. Всеки един коледен албум е изключително кокетен подарък. Албумът е ръчно направен, а картичка с красиво коледно послание и това го прави още по-уникален и докосващ.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Коледна фотокнига с твърди и меки корици

Коледна фотокнига с твърди и меки корици

Да подарите коледна фотокнига за Коледа е сред най-добрите идеи за подаръци със снимки. Всяка персонализирана фотокнига носи определена приятна емоция, която ще се запази непокътната с годините, благодарение на висококачествения печат. Можете сами да подредите снимките вътре като вложите своите стил и чувства, които искате да придадете на получателя й.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Коледен фотоколаж с ваши любими снимки

Коледен фотоколаж с ваши любими снимки

Сред най-запомнящите се и неповторими коледни подаръци със снимки е и персонализираният коледен фотоколаж. Можете да го направите с повече снимки, текст и подходящи графики, а също и да го поръчате като канава или да добавите към него Вижън блок. Подарявайки фотоколаж за Коледа на някого, му показвате, че за Вас той е много специален човек.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Сантиментален подарък за Коледа – канава за стена

Сантиментален подарък за Коледа – канава за стена

Да подарите емоционален подарък за Коледа, какъвто е канавата, е едно от най-хубавите и вълнуващи неща, които можете да направите за приятелите и роднините си на Коледа.
Aко се чудите защо да изберете снимка върху канава за коледен подарък, ние от Essteticprint ще Ви дадем няколко причини, които ще Ви убедят, че това е най-милият и емоционален подарък за Коледа.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН
Персонализирана коледна чаша

Персонализирана коледна чаша 

Внесете радост в Коледната и Новогодишна приказка с персонализирана чаша със снимка. Коледен подарък, който ще напомня за вас през цялата година.
Зимата е времето, когато си стоиш у дома с чаша кафе или топъл чай. А какво ще кажеш да държиш чаша със снимка на твоето семейство? Всеки би се зарадвал на този оригинален подарък за Коледа – чаша с твоя снимка или снимка на любимите ти хора.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

Наближават най-светлите празници от годината, а с това започва и треската по избирането на коледни подаръци. Всеки би искал да зарадва близките си с красиви, полезни и трогващи подаръци за Коледа и Нова година, но често изпадаме в чудене какво да подарим.

Ако Ви е омръзнало от банални и еднотипни подаръци и търсите нещо ново, различно и запомнящо се, попаднали сте на правилното място.

Ние от Esstetic Print вярваме, че Коледа и Нова година са празници, които трябва да носят само усмивки, радост и положителни емоции. Вярваме, че добрият коледен дух не си отива с празника, а може да продължи и през цялата година. Вярваме също, че правилните подаръци, които са подбрани и направени с много любов, внимание и грижа, ще донесат щастие и топлина на получателите си за дълъг период от време.

Специално за тези, които търсят различното и уникалното, сме подготвили няколко идеи за нови и оригинални коледни подаръци. Те със сигурност ще впечатлят близките Ви и ще оставят траен и красив спомен, както в домовете, така и в сърцата им.

Със следващите ни идеи за уникални подаръци за Коледа искаме максимално да Ви улесним, за да не Ви се налага да обикаляте по магазини и да си губите времето в гледане и чудене какво да изберете. Предлагаме Ви лесно и бързо да изберете своите предпочитания и заедно да направим едни оригинални онлайн подаръци. В комфорта на собствения си дом можете да изберете за своите близки няколко нестандартни и забележителни варианта.

Най-милите и въздействащи подаръци определено си остават уникалните фото подаръци за Коледа с любими снимки на любими хора. Предлагаме Ви 6 оригинални идеи за подаръци със снимки, с които на Коледа или Нова година да зарадвате близките и приятелите си. А защо не и себе си?!

Разгледайте нашите интересни предложения за едни нови и по-разчупени фото подаръци за Коледа!