ПОДАРИ ЕМОЦИЯ НА КОЛЕДА

Персонализирани коледни чаши със снимка

Зимата е времето, когато си стоиш у дома с чаша кафе или топъл чай. А какво ще кажеш да държиш чаша със снимка на твоето семейство? Всеки би се зарадвал на този оригинален подарък за Коледа – чаша с твоя снимка.

Това е сезонът на празниците и подаръците, които ще направят твоето семейство, приятели, близки много щастливи. Нашата идея за оригинален коледен подарък е коледна чаша със снимка. Тук може да развихриш въображението си като направиш колаж от снимки и ни го изпратиш, сложиш семейна снимка на коледен фон или може да направим чаша със снимка от твоята коледна фотосесия.

Внесете радост в Коледната и Новогодишна приказка с персонализирана чаша със снимка. Това е коледен подарък, който ще напомня за вас през цялата година.

Към коледната чаша със снимка можем да добавим и лично послание с текст. Допълнително предлагаме и персонализирани поставки за чаши.

коледна чаша
семейна чаша

 

 

“Най-хубавият подарък за Коледа е да видиш как блестят очите на хората, които обичаш.”

чаша за Коледа

 


ЧАША СЪС СНИМКА

ОРИГИНАЛЕН КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

коледна чаша

Чаша със снимка

1400лв.
  • Керамична чаша
  • Подходяща за топли напитки
  • Със снимка избрана от вас
  • Може да добавите послание
  • Или да си поръчате коледна чаша с нашите дизайни

Коледна чаша по наш дизайн

Обгърнати от коледни украси, красиви снимки от коледни фото сесии се вдъхновихме да направим коледна чаша по наш дизайн. Тя е различна, интересна и може да я поръчате като ни пишете на имейл: info@essteticprint.com

коледни чаши

 


ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Разгледайте всички предложения за персонализирани подаръци за Коледа и Нова година