Ханемюле

Печат върху арт хартия

Всеки творец, художник, фотограф иска да покажете работата си в най-добрата светлина, иска да впечатлите фенове, клиенти, а защо не и приятели. Отпечатвайки вашето произведение на автентични артистични хартии вие можете да усетете колко уникално е произведението ви. Всяка снимка, репродукция или графично изображение е пъти по-въздействащо върху арт хартия. Fine Art хартията дава една легитимност и сериозност на работата ви. Отпечатаната на арт хартия фотография или репродукция на картина може да се превърне в невероятен подарък или да се продаде на по-висока стойност.
Печат върху Fine Art е печат с изключително високо качество. Изящните произведения често се отпечатват от цифрови файлове с помощта на специални мастила върху специални хартии, които няма да пожълтеят, не са чупливи и няма да се напукват с течение на времето.

Естетик студио със сертификат от Hahnemühle

Естетик студио предлага на своите клиенти отпечатване на фотографии, рисунки, графики, репродукции и други изображения на висококачествени арт хартии. От началото на декември 2013 г. компанията е със сертификат, удостоверяващ членството в екслузивния клуб на Hahnemühle – FineArt worldwide. Hahnemühle е немска компания, създадена през далечната 1584 г. Тя е доставчик на висш клас артистични медии за дигитален печат, предназначени за арт фотографи, художници и колекционери. Сертификатите, които издава на избрани и доказали се студия, са за това, че те отговарят на всички изисквания за подготовка, печат, контрол на качеството, управление на цвета, довършителна обработка и съхранение на Fine Art продукция – авторска фотография, репродукции и т.н.

Естетик студио е първото комерсиално студио в България със сертификат от Hahnemühle.

фотографски печат

Печат на графични изображения

Работата на графичните дизайнери излезе много отдавна от задаването на проекти и тяхното изпълнение. Има много графични дизайнери, които създават уникални творби и рисунки. Те могат да превърнат всяко графично изображение в произведение на изкуството. Трябва само да ни изпратят файла, който ще отпечатаме и превърнем в прекрасна снимка, картина. Всичко това се постига благодарение на печата на графичното изображение върху висококачествена Fine art хартия.

Печат на репродукции на картини

Няма значение дали сте художник или рисувате прекрасно за хоби. Нашата цел е вашите произведения да достигнат до много ценители. Ако искате да продавате картини си или да подарите шедьовъра си, без да се налага да се разделяте с оригинала, ви предлагаме печат на репродукции на картини. Гарантираме, че качеството на репродукцията на всяка ваша картина ще е уникално, защото работим с най-добрите материални, картината няма да може да се различи от оригинала. Даваме ви възможност да продавате вашите платна, без да се налага да се разделяте с оригинала.

Печат на репродукции
Печат на художествена фотография

Печат на художествена фотография

Ако сте фотограф и правите уникални снимки, то може да ги продавате като ги имате на хартия. Печат на художествени фотографии на арт хартия.

Ако имате въпроси или искате повече информация за печат върху Fine Art хартия ни изпратете вашето запитване:

    Може да изпратите вашето запитване като попълните формата ни за контакт.