снимки за стена

СТЕНАТА НА СПОМЕНИТЕ
Превърнете снимките в декорация за дома

Превърнете Вашите любими снимки в уникална декорация за стена. Стената на спомените е оригинален начин да покажеш любимите си снимки. И понеже нови спомени се създават всеки ден сме намерили решение да променяте снимките от Стената на спомените. Единствено трябва да качите снимките в нашето приложение, всичко друго оставете на нас.

Избирате снимки от телефона, таблета, Facebook или Instagram и ги добавяте в приложението. Ние ще ги принтираме в размер 15х15 см или 10х15 см , и ще ви ги изпратим със специални лепенки към тях, чрез които може да залепяте снимките на стена, шкаф или друга повърхност, без след това да оставят следи от лепило или да дупчите.

Може да поръчвате снимки всеки месец. Регулярно да ни изпращате файловете и когато станат определен брой да ви ги принтираме и изпратим, за да си подмените старите или за да си допълвате колекцията на стената.

Декорация за дома в снимки

Стената на спомените може да се направи от снимки 15  х 15 см или 10х15 см. Вие решавате колко снимки да сложите и как да ги подредите.  Цената на снимките включва специални лепенки, които позволяват да отлепяте и залепяте снимките на различни повърхности. Така спестявате от картини или други декорации, които все не можете да намерите подходящите за вашия интериор. Какво по-подходящо за интериора от вашите снимки.

Размер на снимкитеЦена
10 х 15 см.0,70 лв.
цената включва специални лепенки за всякакви повърхности
15 х 15 см.1,00 лв.
цената включва специални лепенки за всякакви повърхности

Изпратете вашето запитване за Стената на спомените:

    Може да изпратите вашето запитване като попълните формата ни за контакт.

    декорация на стена от снмики
    декорация за стена сърце
    снимки на стената
    снимки декорация