Оригинални идеи за подарък за Деня на жената

8-ми март е идеалният ден да покажете обичта и уважението към любимите жени в живота ви – съпруга, партньорка, майка, баба, сестра, учителка, колежка, приятелка… А кой е идеалният начин за това?
Esstetic Print ви предлага прекрасни и оригинални подаръци за 8ми март, с които гарантирано ще изненадате всяка дама.

Вижън блок – луксозна рамка за снимкa с 3D ефект

Вижън блок – рамка с 3D ефект за любими снимки

Направете нестандартен подарък за Деня на майката с прекрасна акрилна рамка за снимки Вижън блок. Тя придава дълбочина на всяка снимка с 3D ефекта си и я прави още по-красива.

Канава за бюро – снимка отпечатана върху платно

Канава за бюро – оригинален подарък за 8 март

Артистичната канава за бюро е оригинален подарък за Деня на майката. Тя ще е различна, забележима и няма нужда от рамка, което я прави подходяща за всеки интериор.

Канава за стена за 8ми март

Подарък канава за стена за любимата жена

Ако имате любима ваша снимка или искате да окачите семеен портрет на стената това може да се превърне в перфектния подарък за 8ми март. Зарадвайте жената за празника.

Фотокнига с твърди и меки корици за Деня на жената

Фотокнига подарък за 8 март

Фотокнигата е подходящ подарък за Осми март за жените, с които сте преживели безброй прекрасни моменти, които са вашата опора, радост, довереник… просто част от живота ви.

Колаж за деня на майката

Подарък фотоколаж за Деня на жената

Един прекрасен подарък. Подарете нещо специално на вашата майка, баба или съпруга – колаж за осми март със снимки, специално подредени за празника и кратко пожелание.

Колаж за деня на майката

Подари плакат на мама за празника

Един нестандартен подарък за Деня на майката, но в същото време интересен и вълнуващ. Поръчай плакат за 8 ми март и покажи на твоята съпруга, майка, баба или сестра колко я цениш.

Омръзна ли ви от тривиалните подаръци за жени за празника? Почти всяка година подарявате бонбони, цветя, сувенири. Искате ли нещо различно, с което да видите сълзи от радост по лицето на жената, любимата, майката? Кутиите с бонбони няма да кажат „обичам те“, както персоналния подарък, направен лично от вас. Това са и нашите идеи за Подарък за жена за 8ми март – съберете спомени през изминалата година, подредете ги в нашите красиви темплейти и ще получите най-оригиналния подарък за „Деня на майката“ – красива фотокнига, закачлив колаж или канава с любима снимка, която ще казва „благодаря“за любовта и грижата през годините. Изберете един от нашите подаръци за 8 ми март за мама и го персонализирайте.

Направете оригинален подарък за 8 ми март за любимата жена, в който ще се личи вашето старание и почерк. Създайте сами оригинален подарък за майка, персонален подарък за 8 ми март. Нашите предложения определено са интересни подаръци за жени.

Каквото и да решите да купите за подарък на специалната жена, никога, никога не забравяйте, че най-добрият начин да показвате обичта си към нея е с: подходящите думи, правилните жестове, внимателното отношение, нужното търпение, успокояващото изслушване.
Просто по-ценно от това няма! Обичайте!