ВИЖЪН БЛОК
Уникален подарък за всеки повод

Превърнете Вашите любими снимки в луксозен подарък. Поръчайте вижън блок с ваша снимка. Уникална, различна акрилна рамка, ръчно полирана. Всичко, което трябва да направите е да качите снимка в нашето приложение е да поръчате онлайн.

Луксозен подарък за сватба или друг важен повод

Вижън блок е рамка за снимка от ръчно полиран акрил с метален гръб с магнит. Снимката се сменя лесно изглежда стилно и изискано. Размер 20х15 см, дебелина 2 см.  

  • Качваш снимка в приложението – https://bit.ly/2EgQKpt

  • Завършваш поръчката – като имаш в предвид, че тя ще стане твоя само ако решиш да я платиш на куриера след като видиш вижън блока. 

  • В случай, че решиш да върнеш вижън блока разходите за куриера са за сметка на Естетик Принт и ти не заплащаш нищо! 

  • Безплатна доставка!

  • Преглед в офис на куриер! 

  • Ако ти хареса може да бъде твое! 

  • Ако не ти хареса – връщаш! 

  • Напълно безплатно!  

  • Без ангажимент!  

  • Без въпроси и условия!

вижън за подарък
вижън блок луксозен подарък

Поръчай онлайн нашия нов продукт Вижън блок без предварително плащане и без ангажимент да го купиш. Може да направиш поръчка на Вижън блок с твоя снимка и да го платиш само ако ти хареса или да го върнеш на куриера за наша сметка. 

РазмерЦена
20 х 15 см.49 лв.
цената включва снимката

Ако искате да направите нестандартен подарък за всеки празник, поръчайте луксозната акрилна рамка за снимки Вижън блок. Тя придава дълбочина на всяка снимка с 3D ефекта си и я прави още по-красива и въздействаща. Тя е стилна и пасва във всеки дом или офис.

Подарявайки вижън блок вие подарявате не само рамка за снимка, а произведение на изкуството. Тези стилни рамки са прекрасно допълнение за всеки интериор, идеални са, както за дома, така и за бюрото в офиса. Всеки вижън блок е полиран до блясък и е нестандартен подарък.
Вие можете да изберете снимката, както и имате възможност сами да си я сменяте, благодарение на металния гръб и магнитите, с които се затваря. Това означава, че може да променяте снимките толкова често, колкото пожелаете.

Рамката е оригинален подарък за всеки повод. Направете романтичен жест на половинката си за Свети Валентин или луксозен подарък за сватба. В същото време рамката е и изискан подарък за шефа.
Вашите снимки с размер 20×15 см. ще бъдат ръб до ръба, а самия Visionblox създава илиюзията, че снимката е 3D.,
Отпечатването на една снимка е включено в цената. Може да поръчате няколко снимки и лесно да ги сменяте

вижън блок за 8ми март

Гледайте видеото и чуйте идеите и предложения на малката Мая за луксозен, но не скъп подарък – Вижън блок.

vision blox
вижън блок за 8ми март
оригинален подарък