коледен подарък Канава

Защо да подаря канава за Коледа?

Наближава онова чудесно време от годината, в което се събираме с любимите си хора, прекарваме повече време заедно и си разменяме мечтани подаръци. Коледните празници винаги са по-красиви и по-емоционални, когато зарадвате някого със сантиментален подарък за Коледа. Канава за Коледа.

За да направите наистина щастливи своите близки, е необходимо подаръците за тях да бъдат не просто практични предмети. Всеки коледен подарък, в който е вложено чувство, може да предизвика най-милите и положителни емоции у получателя си. Точно такъв прекрасен подарък, който може да развълнува всеки, е снимка, отпечатана върху канава.

Емоционален коледен подарък 

Ако се чудите защо да изберете снимка върху канава за коледен подарък, ние от Essteticprint ще Ви дадем няколко причини, които ще Ви убедят, че това е най-милият и емоционален подарък за Коледа за Вашите близки.

Можете да постигнете още по-интересен и разчупен дизайн на стаята си с една картина или снимка, сглобена от няколко канави. Поръчай канава за Коледа.

Подарявате радост и усмивки

Подарявайки канава със снимка, Вие не подарявате просто кадър, който да виси на стената. Вие подарявате мил спомен за красиво изживяване или радост, която да струи от снимката и да прави щастливи нейните притежатели. Какъв по-хубав подарък за баба и дядо от канава със снимка на техните усмихнати деца и внуци? Или пък емоционален подарък за любимия човек с отпечатана любима ваша снимка, която носи любов, хармония и вълшебни спомени?

Подарявате незабравим и ценен подарък

Снимка, отпечатана върху канава, която носи много положителни усещания, е сантиментален подарък за Коледа, който ще се запази непокътнат с годините. Качеството на отпечатване в Essteticprint е изключително високо, като се стремим да засилим емоцията от фотографията и да направим канавата устойчива на външни влияния. Така тя се превръща в подарък, който ще увеличава стойността си с напредването на годините.

снимка на канава за подарък
коледен подарък Канава

Канавата е идеалният сантиментален коледен подарък за мъж

Всеизвестно е, че жените по-лесно се вълнуват от жестове, подаръци и мили думи, докато мъжете по-трудно се отпускат и показват емоции. Ако искате да предизвикате положителни чувства у любимия си мъж на Коледа, принтирайте на канава красива снимка с Вас, децата, домашния любимец и се пригответе за много емоционални благодарности.

Арт фотографиите са истински впечатляващи на канава

Арт снимките изглеждат много по-красиво на канава и са идеалният вариант за коледен подарък. Така близките Ви ще притежават истинско произведение на изкуството, с което да се гордеят и хвалят.

Канава за Коледа

Да подарите емоционален подарък за Коледа, какъвто е канавата, е едно от най-хубавите и вълнуващи неща, които можете да направите за приятелите и роднините си на Коледа.

Канава 30х45 см.Канава 40х60 см.Канава 50х75 см.Канава 60х90 см.Канава 70х105 см.
Цена: 45 лв.Цена: 65 лв.Цена: 89 лв.Цена: 129 лв.Цена: 159 лв.

Характеристики на печат върху канава:

  • Печат на канава: Платно с отпечатана снимка, изпънато на дървена подрамка, която не се вижда, защото остава под платното;
  • Канавата се получава готова за окачване на стена;
  • Дълбочина на канавата 2 см;
  • Високото качество на използваните материали гарантира дълъг живот на принта, без избледняване на цветовете;
  • Почиства се само с мека кърпа;
  • Изработка и доставка до 3 работни дни след потвърждение на качеството на файла;
  • За Бургас Ви очакваме на адрес жк Славейков, бл. 114.
  • За поръчки извън Бургас изпращаме до офис на Еконт или до посочен адрес на преференциални цени;
  • Безплатна доставка за поръчки над 100 лв;
Какво да подаря на Коледа

Изпратете ни Вашето запитване за принтиране на канава онлайн: